péntek, åprilis 07, 2023

8. fejezet

Sziasztok! 😊
MĂĄr meg is hoztam az Ășjabb rĂ©szt, amiben pörögnek az esemĂ©nyek Ă©s mĂĄsok is... 😉 Szerintem ismĂ©t tetszeni fog mindenkinek. BĂĄr a vĂ©ge egĂ©szen Ă©rdekes, kĂ­vĂĄncsi vagyok, mit gondoltok majd.
Liam utolsĂł mondatĂĄval kapcsolatban annyit szeretnĂ©k mondani, hogy vĂ©letlenĂŒl alakult Ă­gy, hogy pont ebben a hĂĄborĂșs helyzetben emlegeti ezt Ƒ is, meg az is, hogy orosz bƱnözƑk szerepelnek a törtĂ©netben, mivel ez ugye 2015-2016-ban Ă­rĂłdott, Ă©n pedig 2 Ă©vvel ezelƑtt fordĂ­tottam, ha jĂłl emlĂ©kszem. SzĂłval csak tisztĂĄzni akartam, hogy a jelenlegi orosz-ukrĂĄn hĂĄborĂșhoz nincs köze.
Végre eljutottam oda, hogy wattpad-on is aktívan jelen legyek, szóval akinek szimpatikusabb ott olvasni ezt a sztorit, az ITT érheti el. Természetesen az oldalsåvban is megtalålhatjåtok a linket.
Ó, Ă©s kellemes hĂșsvĂ©ti ĂŒnnepeket kĂ­vĂĄnok mindenkinek! đŸ°đŸŁđŸ„šđŸ« 
Egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk Ășjra, addig is kellemes olvasĂĄst! đŸ˜˜








8. fejezet

Moszkva (OroszorszĂĄg)
PrivĂĄt repĂŒlƑtĂ©r
2016.05.07.
02:20

A moszkvai privĂĄt repĂŒlƑtĂ©ren problĂ©ma nĂ©lkĂŒl szĂĄllnak le, Louis pedig nem siet kinyitni a fƑajtĂłt.
- SzĂłval? – kĂ©rdezi HarrytƑl, aki az eredeti pilĂłtĂĄt figyelte az elmĂșlt tizenhat ĂłrĂĄban.
- Ɛt is lefizettĂ©k, hogy vezesse ide a gĂ©pet Ă©s ne tegyen fel kĂ©rdĂ©seket. Itt kellett volna vĂĄrnia, hogy kipakoljĂĄk a gĂ©pet, mielƑtt visszarepĂŒl MexikĂłba.
Louis felhĂșzza a szemöldökĂ©t.
- Mennyit fizettek neki?
- HĂșszezret – vĂĄlaszolja Harry, aztĂĄn kinĂ©z az ablakon. – Az emberek mĂĄr itt vannak, vĂĄrjĂĄk, hogy kipakoljĂĄk a gĂ©pet.
Louis elvigyorodik, és megfogja a fegyverét, ami a zakója belsejében volt.
- Akkor ĂŒdvözölhetjĂŒk Ƒket?
Harry egyetĂ©rtƑen bĂłlint, Ă©s miutĂĄn rĂĄszĂłl a pilĂłtĂĄra, hogy ne mozduljon, szintĂ©n pisztollyal a kezĂ©ben ĂĄll fel.
- Ide figyelj – mondja a pilĂłtĂĄnak. – Elviszed ezt a gĂ©pet Londonba, hallod? MĂĄr beszĂ©ltem valakivel onnan, vĂĄrnak rĂĄd, hogy nyilatkozatot tegyĂ©l meg minden. Semmi sem fog törtĂ©nni veled, de oda kell repĂŒlnöd a gĂ©ppel. Ha mĂĄsik Ăștvonalat prĂłbĂĄlsz meg, hogy mĂĄshovĂĄ menj, le fognak nyomozni.
A pilĂłta bĂłlint, ami utĂĄn Harry leveszi rĂłla a bilincset.
- Most pedig. Menj Ă©s nyisd ki a fƑajtĂłt, aztĂĄn szĂĄllj fel, amint hallasz egy lövĂ©st. Rendben?
A pilĂłta bĂłlint, Ă­gy elengedik Ƒt, Ă©s az ajtĂł felĂ© fordulnak, vĂĄrva, hogy kinyĂ­ljon.
- Nagyon titkos ĂŒgynökös ez tƑled – feleli Louis. – IrĂĄnyĂ­tĂł.
Harry felhorkan.
- Tetszik neked, fogd be.
- Nem mondtam, hogy nem tetszik – folytatja Louis, de befogja, amint kinyĂ­lik a fƑajtĂł Ă©s lenyitĂłdnak a lĂ©pcsƑk.
Négy férfi vår råjuk karba tett kezekkel és összezavarodott arckifejezésekkel.
- Ne mĂĄr megint – sĂłhajt fel Harry, majd rĂĄjuk szegezi a pisztolyt.
Ugyanaz a törtĂ©net; lefizettĂ©k Ƒket, hogy pakoljĂĄk ki a repĂŒlƑt Ă©s vigyĂ©k el egy cĂ­mre a teherautĂłt, aztĂĄn hagyjĂĄk ott. Belekezdenek a teherautĂł megpakolĂĄsĂĄba, miközben fegyvert fognak rĂĄjuk, aztĂĄn eltƱnnek ott, ahonnan jöttek.
- NagyszerƱ. Nyugi, srĂĄcok, innen ĂĄtvesszĂŒk – mosolyog rĂĄjuk Louis, miközben elsĂ©tĂĄlnak, mielƑtt az Ă©g felĂ© lƑ egyet, hogy tudassa a pilĂłtĂĄval, elindulhat.
- Niall, keresd ki azt a cĂ­met – feleli Harry az ĂłrĂĄjĂĄba, ahogy beszĂĄll a vezetƑi ĂŒlĂ©sbe. – Ó, Ă©s legyen valaki a reptĂ©ren Londonban, Ă©s keressen egy nagy kĂ©k repĂŒlƑt.
- SzĂĄma?
- IR244.
- JĂł. MegtalĂĄltam a cĂ­met, ötven kilomĂ©terre van… Solntsevo-tĂłl.
- Ó, jĂł. Akkor ismerƑs a környĂ©k.
- Folytatjuk a csevegĂ©st, vagy Ășgy tervezed, hogy beindĂ­tod ezt az izĂ©t? – szĂłl közbe Louis, unalmĂĄban a fegyverĂ©t pörgeti.
- Rendben. Köszi, Horan, tartjuk a kapcsolatot.
Harry beindĂ­tja a motort, majd vĂĄr Louis-ra, hogy bemĂĄsszon a kocsi hĂĄtuljĂĄba a dobozokkal, mielƑtt a gĂĄzra lĂ©p.

***

Harry egy Ăłra Ă©s tizenöt perccel kĂ©sƑbb ĂĄllĂ­tja le az autĂłt egy bĂ©rhĂĄz elƑtt, de nem ugyanannĂĄl, mint legutĂłbb. LeĂĄllĂ­tja a motort, aztĂĄn megprĂłbĂĄl annyira összemenni az ĂŒlĂ©sben, amennyire csak lehet, miközben arra a valakire vĂĄr, akinek ide kell jönnie Ă©s elvinnie.
Egy fekete SUV jelenik meg a sarkon elĂ©g hamar Ă©s ĂĄll meg az utca tĂșloldalĂĄn. Egy feketĂ©be öltözött fĂ©rfi szĂĄll ki belƑle, Harrynek pedig elĂ©g ideje van, hogy megnĂ©zze, csak egy mĂĄsik ember van vele.
A srĂĄc a jĂĄrmƱ hĂĄtuljĂĄhoz megy, vĂĄr kĂ©t mĂĄsodpercet, aztĂĄn kinyitja a kĂ©tszĂĄrnyĂș ajtĂłt. NĂ©hĂĄny lövĂ©s hallatszik, amire a SUV sofƑrje azonnal reagĂĄl Ă©s kiszĂĄll az autĂłbĂłl, hogy megnĂ©zze, mi törtĂ©nik. Ez a jel Harrynek, hogy Ƒ is akciĂłba lendĂŒljön, Ă­gy kirĂșgja az ajtĂłt Ă©s fegyvert szegez a fĂ©rfire.
- MĂ©g egy lĂ©pĂ©s Ă©s halott vagy – figyelmezteti közelebb sĂ©tĂĄlva.
- Egy az egy ellen, akarsz tenni egy prĂłbĂĄt? – kĂ©rdezi a fĂ©rfi, mire Harry rĂĄjön, hogy neki is van fegyvere, hangtompĂ­tĂłval rajta.
- InkĂĄbb prĂłbĂĄljuk ki a kettƑ az egy ellent – csatlakozik be Louis, mielƑtt tĂ©rden lövi a fĂ©rfit, aki ettƑl a földre esik.
Mindketten közelebb lépnek hozzå, majd Louis letérdel a fejénél és megragadja a gallérjåt.
- Hovå kell megérkeznie a teherautónak?
A férfi semmit sem mond, így Louis meglövi a måsik låbåt is.
- Ha azt akarod, hogy a kis golyĂłid legyenek a következƑk, tartsd meg az informĂĄciĂłt.
A fĂ©rfi mond valamit oroszul, aztĂĄn Louis elengedi Ƒt, mielƑtt Harryhez fordul.
- GyerĂŒnk, tudom, hol van. Én vezetek, te pedig legyĂ©l hĂĄtul.
Harry bĂłlint, ĂĄtlĂ©p a kerĂ©k mellett fekvƑ halott fĂ©rfin, majd beugrik hĂĄtra, becsukva az ajtĂłkat maga mögött. Az Ășt öt percig tart, Ă©s amint megĂĄll az autĂł, Harry egy Ășjabb tƱzharcra kĂ©szĂ­ti fel magĂĄt Azonnal lƑ, mire Louis hangosan szitkozĂłdik.
- JĂ©zus Krisztus, te idiĂłta, Ă©n vagyok!
- Honnan kellett volna tudnom, ha nem jelented be magadat? – szĂłl vissza Harry, aztĂĄn kiszĂĄll a teherautĂłbĂłl.
- Ez a cĂ­m, de ez az Ă©pĂŒlet mĂĄr egy Ă©ve elhagyatott. GyerĂŒnk, nincs elĂ©g idƑnk.
Harry össze van zavarodva, de ennek ellenĂ©re követi bentre Louis-t, Ă©s ugyanakkor elmondja Niallnek, hogy figyeljenek a teherautĂłra, amĂ­g Ƒk bent vannak.
- Honnan tudtad mindezt az Ă©pĂŒletrƑl?
Louis nem néz håtra, miközben bekapcsolja a zseblåmpåt a fegyverén.
- Koråbban gyilkolåsi helyszínként hasznåltam.
Harry nem biztos benne, milyen fajta vĂĄlaszra szĂĄmĂ­tott, vagy miĂ©rt is lepƑdött meg mindenekelƑtt.
- Louis…
- Fogd be, Ă©s csak kurvĂĄra kövess – szisszen fel Louis, Ă©s felmegy a lĂ©pcsƑn, kettesĂ©vel szedve a fokokat. FelĂ©rnek az utolsĂł emeletre, majd Louis megĂĄll egy kĂ©tszĂĄrnyĂș ajtĂł elƑtt, ami valamennyire Ășjnak nĂ©z ki, mielƑtt berĂșgja azt.
Senki sincs bent, de az egyĂ©rtelmƱ, hogy a szobĂĄt mĂĄr hasznĂĄltĂĄk korĂĄbban. Louis talĂĄl egy villanykapcsolĂłt, Ă©s felkapcsolja azt. Ez egy iroda, benne iratokkal, dobozokkal, Ă©s egy ĂŒres asztallal a sarokban az ablaknĂĄl.
- Nem hiszem, hogy lenne tĂŒrelmem ĂĄtnĂ©zni ezeket az aktĂĄkat – motyogja Harry, de mĂ©gis hozzĂĄkezd.
- Szerintem nem is fog kelleni – mondja neki Louis, miközben elƑvesz egy papĂ­rt az asztal alĂłl. – NĂ©zd.
Harry odasétål.
- LDN, W2020A3213WS, 34, 5/10/16 – olvassa fel Harry. – Nos, az LDN valĂłszĂ­nƱleg London, az utolsĂł rĂ©sz pedig a holnap utĂĄni nap.
- Nem mondod, Sherlock. CsinĂĄlj egy kĂ©pet Ă©s kĂŒldd el Niallnek.
Harry ezt is teszi.
- Az valószínƱleg az a hely, ahol måjus kilencedikén kell lennie annak, akié ez a hely.
- És pontosan ott leszĂŒnk kĂ©t nap mĂșlva. De most menjĂŒnk Ă©s keressĂŒnk egy helyet, ahol maradhatunk, mert Ă©hes Ă©s fĂĄradt vagyok. És mĂ©g lƑpor szagom is van, amitƑl rosszul vagyok – panaszkodik Louis, mire Harry elvigyorodik, mert most az egyszer Louis az, aki panaszkodik.
Niall elkĂŒld egy autĂłt, hogy az vigye el Ƒket a legközelebbi normĂĄlis szĂĄllodĂĄba, Ă©s közös szobĂĄt foglal le nekik „biztonsĂĄgi okokbĂłl”.
- VĂ©letlenĂŒl nem tudja, hogy mi törtĂ©nt kĂ©t Ă©jszakĂĄval ezelƑtt? – kĂ©rdezi tƑle Louis, amint felvĂĄltva lezuhanyoztak Ă©s ĂșjbĂłl felöltöztek, mert nincs nĂĄluk mĂĄs, amit felvehetnĂ©nek. KivettĂ©k mĂĄr a fĂŒlhallgatĂłjukat Ă©s levettĂ©k az ĂłrĂĄjukat, letĂ©ve mindent az ablaknĂĄl lĂ©vƑ asztalra, Harry pedig kigombolja az ingĂ©t, mielƑtt kilĂ©p az erkĂ©lyre cigizni.
- Mi törtĂ©nt kĂ©t Ă©jszakĂĄval ezelƑtt? – kĂ©rdezi kivĂ©ve egy cigarettĂĄt a dobozbĂłl, Ă©s ĂĄthajolva a korlĂĄton. MeggyĂșjtja, aztĂĄn kĂ­vĂĄncsi arckifejezĂ©ssel nĂ©z vissza Louis-ra. Louis szintĂ©n kilĂ©p.
- Ne mondasd ki velem.
- Ó, de kĂ©rlek, tedd meg, mert fogalmam sincs, hogy mirƑl beszĂ©lsz.
- KurvĂĄra ne dĂŒhĂ­ts fel, Styles – figyelmezteti Louis közelebb lĂ©pve. Harry fegyverĂ©t nĂ©zi, ami mĂ©g mindig a csĂ­pƑjĂ©nĂ©l lĂłg, majd visszanĂ©z rĂĄ.
- FeldĂŒhĂ­teni? – horkan fel Harry, megprĂłbĂĄlva elrejteni a tĂ©nyt, miszerint egy kicsit megrĂ©mĂŒlt Ă©s ugyanakkor be is indult. – Egy fejjel magasabb vagyok tƑled.
Mindketten tudjĂĄk, hogy bĂĄr a magassĂĄguk kĂŒlönbözik, Louis bĂĄrmikor elkaphatja Harryt. SzĂł szerint Ă©s kĂ©pletesen is.
- Ó, tĂ©nyleg? LƑj le akkor. GyerĂŒnk. Ha mered – erƑlteti Louis, ujjaival sĂșrolva a pisztolyt. – Üss meg. Mutasd meg nekem, milyen veszĂ©lyes vagy, csak azĂ©rt, mert egy fejjel magasabb vagy nĂĄlam. Nagyot mondasz, de egy kis ribanc vagy.
- Tudod, milyen komoly tudok lenni. És a kis ribancokrĂłl beszĂ©lve, emlĂ©kszem, hogy Ășgy nyöszörögtĂ©l, mint azok, mikor szĂ©tdugtam az agyadat kĂ©t nappal ezelƑtt – köpi a szavakat Harry, Louis fölĂ© tornyosulva.
- Ó… – halkul el Louis. – SzĂłval emlĂ©kszel. Ahogy Niall is tudja.
- VĂ©letlen volt. VĂ©letlenĂŒl megnyomtam a kamera gombjĂĄt a nadrĂĄgomban, amikor leszoptĂĄl, a kĂ©p meg automatikusan el lett kĂŒldve neki.
- SzĂłval az irĂĄnyĂ­tĂłd tudja, hogy nĂ©zek ki, amikor leszopom az embereket? – kĂ©rdezi Louis. Harry lejjebb teszi kezeit, hogy megmarkolja Louis csĂ­pƑjĂ©t.
- Nem. Azt tudja, hogy hogy nézel ki, amikor leszopsz engem.
- Ne legyĂ©l most ennyire fĂ©ltĂ©keny. Sok embert szo…
Louis nem tudja befejezni a mondatot, mert Harry ĂĄtdobja a cigarettĂĄt a korlĂĄton, Ă©s a falhoz szorĂ­tja Ƒt.
- Semmit sem csinĂĄlsz.
Louis elfordítja a fejét, hogy rånézzen.
- Most mĂĄr kezdĂŒnk fƑnökösködƑk lenni?
- Ha az, hogy fƑnökösködƑ vagyok, azt jelenti, hogy nyögdĂ©cselsz, miközben a szemeid teljesen ĂĄtfordulnak, akkor igen, kezdek fƑnökösködƑ lenni.
- Nem tudom, mirƑl… – Louis-t Harry ajkai szakĂ­tjĂĄk fĂ©lbe a nyakĂĄn, keze a dudorjĂĄn van – beszĂ©lsz.
- Mmm, szerintem tudod. Ha következtethetek az erekciódból.
Louis semmi mĂĄst nem mond, de az is egy vĂĄlasz, ahogy szabaddĂĄ teszi nyakĂĄt Harry nyelvĂ©nek, hogy jobban hozzĂĄfĂ©rjen, Harrynek pedig csak ennyire van szĂŒksĂ©ge, hogy folytassa. Harry megmarkolja combjai hĂĄtsĂł rĂ©szĂ©t, hogy felemelje Ƒt, aztĂĄn visszasĂ©tĂĄl a szobĂĄba az ĂĄgy felĂ©. Ledobja rĂĄ Louis-t, majd elkezd szitkozĂłdni.
- Mi a baj? – kĂ©rdezi Louis, ködös szemekkel felnĂ©zve rĂĄ.
- Nincs sĂ­kosĂ­tĂłnk.
- Nem kell ahhoz, hogy leszopj, Ă©s fordĂ­tva.
Harry elvigyorodik.
- Nem tévedsz.
SikerĂŒl levetkƑztetnie Louis-t, majd magĂĄt. Lefekszik az ĂĄgyra, Ă©s rĂĄcsap Louis seggĂ©re.
- Menj felĂŒlre.
- Harry…
- Hatvankilenc – ez minden, amit Harry mond, Louis pedig azonnal engedelmeskedik. És hirtelen Louis segge Harry arcĂĄban van Ă©s egy szĂĄj a farkĂĄn. TĂșl sok minden törtĂ©nik egyszerre, Ă­gy Harry azt az Ă©szszerƱ dolgot teszi, hogy egyszerƱen vĂ©gig nyalja Louis bejĂĄratĂĄt, amitƑl Louis nyögdĂ©csel.
CsodĂĄlatos Ă©rzĂ©s; az, hogy Louis ajkai a farka körĂŒl vannak, Ă©s egyszerre nyög.
Harry ĂĄllkapcsa nĂ©hĂĄny perccel kĂ©sƑbb elkezd megfĂĄjdulni, de Ășgy folytatja, mint elƑtte. És Ășgy tƱnik, ez hatĂĄssal van Louis-ra, mert a srĂĄc elengedi a farkĂĄt, hogy Ă­vben behajlĂ­tsa a hĂĄtĂĄt Ă©s hangosan felnyögjön. Úgy tƱnik, Louis teljesen megfeledkezett Harry farkĂĄrĂłl, mert jelenleg arra koncentrĂĄl, hogy Harry arcĂĄt merĂ­tse feledĂ©sbe lovaglĂł ĂŒlĂ©sben, ahogy a sajĂĄt orgazmusĂĄt akarja elĂ©rni.
Harry megmarkolja a combja elsƑ rĂ©szĂ©t Ă©s közelebb hĂșzza Ƒt, amĂ­g ki nem fogy a levegƑbƑl, mielƑtt mindent belead, ami miatt Louis elĂ©lvez nĂ©hĂĄny lökĂ©stƑl a sajĂĄt kezĂ©vel.
EzĂșttal azonban Louis megfordul Ă©s lecsĂșszik Harry farka felĂ©, majd a szĂĄjĂĄba veszi azt egy vigyorral az arcĂĄn. Teljesen vĂ©gig nyalja, a herĂ©itƑl a tetejĂ©ig, mielƑtt a szĂĄjĂĄba veszi Ă©s kezek nĂ©lkĂŒl szĂ­vja meg.
- Ó, baszki – nyög fel Harry, ujjait Louis lĂĄgy hajĂĄba temetve, miközben egyhelyben tartja Ƒt, hogy megdughassa a szĂĄjĂĄt. Louis csak fekszik Ă©s hagyja, egyszer sem öklendezik. – CsodĂĄlatos vagy – mondja fulladozva Harry, aztĂĄn pontosan a szĂĄjĂĄba Ă©lvez el. MeglepƑ mĂłdon – vagy nem igazĂĄn? – Louis az egĂ©szet lenyeli, mielƑtt megnyalja az ajkait Ă©s Harry mellĂ© gördĂŒl az ĂĄgyon. Elmosolyodik.
- Köszi. Tudom.
- Lehetne, hogy néhåny pillanatig nem vagy pimasz?
- Az elƑbb pimaszkodtunk – nevet fel Louis. Harry felsĂłhajt, megrĂĄzva a fejĂ©t.
- Miért kell mindig mindent tönkretenned?
- Tönkretettelek, bébi, és nem panaszkodtål.
Harry a szemeit forgatja, majd kiszĂĄll az ĂĄgybĂłl, hogy szerezzen egy törölközƑt Louis-nak.
- AttĂłl tartok, ez szokĂĄssĂĄ vĂĄlik – feleli Louis, amint mindketten ĂĄgyban vannak, csak az alsĂłnadrĂĄgjukat viselve.
- Mi vĂĄlik szokĂĄssĂĄ?
Louis kettejĂŒk között mutogat.
- Ez. Mi. Hogy elĂ©lvezĂŒnk.
- Panaszkodsz? – kĂ©rdezi Harry egyik kezĂ©vel beletĂșrva a hajĂĄba.
- Nem annyira, amennyire kellene. Tudod, hogy Ă©n nem szoktam ezt csinĂĄlni.
- Mit nem csinĂĄlsz?
Louis vĂĄllat von.
- Hogy lefekszem az… emberekkel. Az emberekkel, akikkel… egyĂŒtt dolgozom.
- Nos, a lefekvĂ©s enyhe kifejezĂ©s. SzĂłval te nem fekszel le az emberekkel, akikkel egyĂŒtt dolgozol. Mi van a dugĂĄssal? ArrĂłl semmit sem mondtĂĄl.
Louis felhorkan.
- Azt hiszed, olyan okos vagy, igaz?
- Nos, ha az IQ-mbĂłl következtethetĂŒnk… – halkul el Harry egy mosollyal.
- Ó, Istenem, ne beszĂ©lj többet, ha nem akarsz seggfejnek tƱnni, haver. KĂ©sƑ van Ă©s fĂĄradt vagyok. Csak aludjunk.
Harry vĂĄllat von, majd megfordul, hĂĄtat fordĂ­tva Louis-nak.
- PrĂłbĂĄlj meg nem rĂłlam ĂĄlmodni, 07-es ĂŒgynök – teszi hozzĂĄ Louis, amitƑl Harry egy mosollyal az arcĂĄn alszik el.

***

London (Anglia)
MI6 központ
2016.05.09.
22:00

- 07-es ĂŒgynök, jĂł lĂĄtni – köszönti Liam Harryt, ahogy egy nappal kĂ©sƑbb belĂ©p a laborba. – SzeretnĂ©k gratulĂĄlni a csodĂĄlatos teljesĂ­tmĂ©nyedhez Ă©s munkĂĄdhoz MoszkvĂĄban.
- Köszönöm, uram, de a munka felĂ©t Louis csinĂĄlta – mosolyodik el Harry, Ă©s megrĂĄzza a helyĂ©t.
- Ha mĂĄr rĂłla van szĂł, hol van most?
- Fogalmam sincs, elment, amint landoltunk.
Niall jelez Harrynek, hogy menjen hozzĂĄ. Liam megĂŒtögeti a hĂĄtĂĄt, aztĂĄn Niall irĂĄnyĂĄba int a fejĂ©vel, jelezve Harrynek, hogy menjen.
- Van egy nyomunk a kĂłddal kapcsolatban, amit MoszkvĂĄban talĂĄltĂĄl, de szerintem 05-ös ĂŒgynöknek is lĂĄtnia kellene.
- Ɛ hol van? – kĂ©rdezi Harry, majd Niall Liam irĂĄnyĂĄba nĂ©z, ki Ă©ppen Zaynnel beszĂ©l. Amint szemkontaktust lĂ©tesĂ­t Harryvel, mond valamit Liamnek, mielƑtt odasĂ©tĂĄl. – Honnan jöttĂ©l? – teszi fel neki a kĂ©rdĂ©st Harry.
- OtthonrĂłl. Mi a helyzet?
Niall visszanĂ©z a kĂ©pernyƑre.
- Oké, szóval itt van. Az LDN Londont jelenti, nyilvånvalóan. A W2 nem jelenthet måst, mint Westminster postai irånyítószåmåt, és feltételezem, a 020 a hívószåm.
- Mi van az A3213-mal? – kĂ©rdezi Zayn a kĂ©pernyƑre mutatva.
- Az egy Ășt. A WS, ami utĂĄna jön, feltĂ©telezem, a Warwick Square-bƑl jön, ami az A3213 mellett van, a 34 pedig csak egy hĂĄzszĂĄm lehet. MegnĂ©ztem, van egy Ășj bĂ©rhĂĄz pont a Warwick Square-en. A titokzatos emberĂŒnknek valamikor holnap kellene felbukkannia ott, Ă­gy mĂĄr rajta vagyunk Ă©s huszonnĂ©gy ĂłrĂĄs megfigyelĂ©s alatt is ĂĄll.
Harry megĂŒtögeti a hĂĄtĂĄt, hĂĄlĂĄja jelekĂ©nt.
- Mit kell tennĂŒnk?
- ElƑször pihenjetek, aztĂĄn gyertek vissza ide holnap 13:00-ra – szĂłl közbe Liam. – Addig azt akarom, hogy legyen egy kicsi, jĂłl megĂ©rdemelt szĂŒnetetek. VilĂĄgos voltam?
- Igen, uram – vĂĄlaszol egyszerre Harry Ă©s Zayn.
- NagyszerƱ. És te is, Horan. De nem az elƑtt, hogy felhĂ­vnĂĄd nekem Louis-t. Tudnom kell, hogy mire kĂ©szĂŒl.

***

London (Anglia)
Warwick Square
2016.05.10.
14:00

Harry a fekete Aston Marin autĂłjĂĄnak ablakĂĄnak tĂĄmaszkodik, Ă©s az Ășt mĂĄsik felĂ©n lĂ©vƑ bĂ©rhĂĄzat nĂ©zi.
- Mår két óråja itt vagyunk, és még senki nem ment be, vagy jött ki.
- A tĂŒrelem erĂ©ny, Harry – szĂłlal meg az anyĂłsĂŒlĂ©srƑl Louis. – Niall elkĂŒldte mĂĄr a profiljĂĄt annak a valakinek, akiĂ© a 34-es lakĂĄs?
- MĂ©g mindig keresi. A tĂŒrelem erĂ©ny – gĂșnyolĂłdik Harry, amikor hirtelen felfigyel valamire.
- Hagyd…
Harry elhallgattatja Ƒt.
- Nézd, nézd! Valaki jön.
- Harry, ez egy nƑ…
Harry egyik kezĂ©t Louis szĂĄjĂĄra helyezi Ă©s vĂĄr, figyeli, ahogy a kĂ©rdĂ©ses nƑ elƑvesz egy papĂ­rt, lenĂ©z rĂĄ, aztĂĄn vissza a bĂ©rhĂĄzra. Kiszedi a kulcsokat, felsĂ©tĂĄl a kĂ©tszĂĄrnyas ajtĂłhoz, Ă©s beengedi magĂĄt.
- Megvan! – feleli Niall Harry fĂŒlĂ©be. - A lakĂĄs egy nƑ nevĂ©re van felĂ­rva, akit Valerya Markovnak hĂ­vnak, harminchĂĄrom Ă©ves. PĂ©nzmosĂĄsĂ©rt Ă©s kĂĄbĂ­tĂłszerkereskedelemĂ©rt volt börtönben.
- ÖsszeköttetĂ©sben van valaki konkrĂ©ttal?
- MĂ©g nem tudtam elolvasni az összes jelentĂ©st, de vissza kellene hoznotok Ƒt ide kihallgatĂĄsra. OroszorszĂĄgbĂłl szĂĄrmazik, Ă©s Ă©lt MoszkvĂĄban. Solntsevo-ban, pontosabban. Most feltĂ©teles szabadlĂĄbon van, Ă©s tĂ­z Ă©ves börtönbĂŒntetĂ©st tölt le.
- Az Ƒ – mondja Harry, aztĂĄn kinyitja az ajtĂłt. – MenjĂŒnk.
Harry Ă©s Louis kiszĂĄllnak a kocsibĂłl, Ă­gy Zayn ĂĄtĂŒl a vezetĆ‘ĂŒlĂ©sbe, Ă©s elmondja nekik, hogy szemmel tartja a helyet arra az esetre, ha valaki bemenne.
- CsengetĂŒnk, vagy… – kezdi el Harry megprĂłbĂĄlva viccelni, de Louis mĂĄr egy lĂ©pĂ©ssel elƑtte jĂĄr azzal, hogy meglövi az ajtĂłt Ă©s ĂĄtnyĂșl a kezĂ©vel, hogy kinyissa azt. – … vagy csinĂĄlhatjuk ezt is.
- Nincs idƑ az okostojĂĄs megjegyzĂ©seidre – feleli Louis, majd felmegy a lĂ©pcsƑn, hogy elĂ©rje a harmadik emeletet. Harry az ajkaihoz teszi az ĂłrĂĄjĂĄt.
- Niall, tudom kell, hogy valaki mĂĄs is van-e itt.
- Csak a nƑ.
Louis berĂșgja az ajtĂłt, Ă©s felemeli a pisztolyt, miközben gyorsan besĂ©tĂĄlnak.
- Kezeket fel MOST – kiabĂĄlja, amint meglĂĄtja, hogy a nƑ az ablaknĂĄl ĂĄll telefonnal a kezĂ©ben, beszĂ©l valakivel.
Ijedtnek néz ki, de engedelmeskedik.
- Nyomozd le a hĂ­vĂĄst – mondja Harry Niallnek, miközben közelebb megy hozzĂĄ. – Add ide a telefont.
Valerya ezt is teszi, Ă©s megkĂ©ri Ƒket, hogy ne lƑjĂ©k le Ƒt.
- Kinek dolgozol? – kĂ©rdezi tƑle Harry.
- MĂĄr Ășton vannak az embereink, hogy elhozzĂĄk. Ne veszĂ­tsd el Ƒt, 07-es ĂŒgynök, trĂŒkkös nƑ.
- Senkinek sem dolgozok – vĂĄlaszolja a nƑ, de egyĂ©rtelmƱ, hogy hazudik.
- AkĂĄrkinek is dolgozol, tanĂ­thatna egy kis szĂ­nĂ©szetet, mert szarul hazudsz – mondja neki Louis, aztĂĄn a konyhaasztalon lĂ©vƑ csomagra mutat. – Mi van abban?
Valerya vĂĄllat von.
- Fogalmam sincs.
- Nem ez a megfelelƑ alkalom, hogy jĂĄtszd a hĂŒlyĂ©t. Mondd el, mi van benne.
- Nem tudom – köpi a szavakat, Ă­gy Louis lĂĄbon lövi, amitƑl a nƑ felordĂ­t fĂĄjdalmĂĄban Ă©s a padlĂłra esik.
- Szóval van egy csomag a lakåsodban, de fogalmad sincs, hogy honnan jött?
Megråzza a fejét.
- KĂ©rlek, ne lƑj le. Nem tudom, mi van benne, eskĂŒszöm. Csak azt tudom, hogy a St. James Parkba kell vinnem kĂ©t Ăłra mĂșlva Ă©s otthagynom.
- Ki szervezett be ebbe? – erƑlteti Harry.
- Nem tudom. Kaptam egy ĂŒzenetet nĂ©hĂĄny kĂłddal Ă©s az idehozott. Nem tudom, eskĂŒszöm.
- Kinek dolgozol? – kĂ©rdezi Louis ismĂ©t.
- Megvan! Kapcsolatban ĂĄllt a mĂșltban Ivan Kozlovval, a felesĂ©ge, most pedig özvegykĂ©nt szerepel. VigyĂ©tek ki Ƒt onnan, hogy a bomba-osztag elvihesse a csomagot Ă©s analizĂĄlja, mi pedig kikĂ©rdezhessĂŒk Ƒt.
- A park megfigyelĂ©s alatt van? – kĂ©rdezi Harry, miközben megfogja Valerya karjĂĄt Ă©s felemeli.
- Éppen mostantĂłl. Kozlov egyik cinkosa biztosan kapcsolatba lĂ©pett vele, hogy fejezze be munkĂĄt, akĂĄrmi is volt az – mondja neki Niall.
- Nos, a lakĂĄs ĂŒresnek nĂ©z ki, Ășgyhogy nem hiszem, hogy mostanĂĄig bĂĄrki is lakott itt.
Néhåny tiszt vår a földszinten, hogy elvigyék Valeryåt, és öt felszerelt férfi a bomba-osztagtól készen arra, hogy felmenjenek az emeletre és analizåljåk a csomagot.
- Szerinted bomba volt benne? – kĂ©rdezi Harry, amint beszĂĄllnak a kocsiba, hogy visszamenjenek a központba.
- Legnagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel. Azzal a sok lƑporral Ă©s a nukleĂĄris kĂłdok keresĂ©sĂ©vel, valĂłszĂ­nƱleg ezt csinĂĄljĂĄk.
- Mit? – kĂ©rdezi Zayn, beĂ©kelve fejĂ©t a kĂ©t ĂŒlĂ©s közĂ©. Louis szemkontaktust lĂ©tesĂ­t vele a visszapillantĂłtĂŒkrön keresztĂŒl.
- NukleĂĄris hĂĄborĂșt terveznek.

***

Liam tƱkön ĂŒl, amint odaĂ©rnek, Ășgy jĂĄrkĂĄl az irodĂĄjĂĄban, mintha felrobbanna, ha nem ad ki magĂĄbĂłl valamit.
- 05-ös, 07-es ĂŒgynök. JĂł. Üljetek le.
Ɛk ketten leĂŒlnek a Liam asztalĂĄnĂĄl lĂ©vƑ kĂ©t fotelbe, Louis pedig Ășgy dönt, hogy az ajtĂłfĂ©lfĂĄnak tĂĄmaszkodik.
- Van valami, amit kettƑtöknek tudnia kell, Ă©s az MI6 bizalmas – feleli, mielƑtt vĂĄrakozĂłan Louis-ra nĂ©z.
- MegkĂ©rhettĂ©l volna, hogy hagyjam el az irodĂĄt, fƑnök – nevet fel Louis, majd kimegy, becsukva az ajtĂłt maga mögött.
- Mi a baj? – kĂ©rdezi Harry.
Liam megfordul, hogy elvegyen egy aktĂĄt az asztalĂĄrĂłl.
- Ezt a kĂ©pet egy kamera kĂ©szĂ­tette öt perccel ezelƑtt a St. James’s Parkban.
Harry elveszi az aktĂĄt, aztĂĄn kinyitja.
- Felismeritek Ƒt? – kĂ©rdezi Liam.
- De ez… – kezdi el Harry.
Liam bĂłlint.
- Lehetetlen? Én is ezt gondoltam.
- Ez Kozlov. De Ƒ halott – feleli Zayn összezavarodva.
- LĂĄttam Ƒt meghalni. Louis lelƑtte – motyogja Harry mĂ©g hĂĄrom kĂ©pet nĂ©zve, amik kĂŒlönbözƑ szögekbƑl kĂ©szĂŒltek.
- Pontosan. Soha nem tĂ©veszt cĂ©lt, ahogy mondtĂĄk nekem, de Ășgy tƱnik, ezĂșttal igen – folytatja Liam. – Az elƑbb vesztettĂŒk nyomĂĄt, de az emberek lent a laborban mindent megtesznek, hogy ismĂ©t lokalizĂĄljĂĄk Ƒt. A mobil, amirƑl Ms. Markov telefonĂĄlt, egy elƑre fizetett mobil, Ă­gy nem talĂĄltuk meg, hogy kihez tartozott, de a GPS azt jelezte, hogy a hĂ­vĂĄst a St. James’s ParkbĂłl indĂ­tottĂĄk, szĂłval biztosan Kozlov volt.
- Akkor mit akarsz, mit tegyĂŒnk most? – kĂ©rdezi Harry.
- NĂĄlunk van a felesĂ©ge, aki el fog vezetni egyenesen hozzĂĄ, ha a nƑ nem akar visszamenni a börtönbe.
- Mi van a csomaggal? – teszi fel a kĂ©rdĂ©st Zayn Ă©ppen, amikor Liam telefonja megcsörren. Liam felteszi a kezĂ©t, Ă©s fogadja a hĂ­vĂĄst.
- Rendben. Igen. Köszönöm – mondja a telefonba, aztĂĄn az elƑtte lĂ©vƑ kĂ©t ĂŒgynökre nĂ©z. – Egy bomba volt a csomagban, beĂĄllĂ­tva, hogy pontosan hĂĄrom Ăłra mĂșlva robbanjon fel.
- Szóval Kozlov egész végig ezt akarta csinålni. Elhelyezni egy bombåt a palota mellett, hogy mindenkit megöljön.
- És ez nem minden. A 34-es lakĂĄshoz tartozĂł bĂ©rhĂĄz alagsora tele volt hasonlĂł csomagokkal – Liam megkerĂŒli az asztalĂĄt, majd leĂŒl a sajĂĄt szĂ©kĂ©be. – Ezt titokban kell tartanotok, nem mondhatjĂĄtok el senkinek. FƑleg nem Louis-nak. Nem kell tudnia, hogy Kozlov Ă©letben van; talĂĄn azt gondolnĂĄ, hogy azt hisszĂŒk, összejĂĄtszik vele, Ă©s hogy egĂ©sz vĂ©gig ĂĄtvert minket.
- Ezt gondoljuk? – kĂ©rdezi Harry, szĂ­ve pedig gyorsabban ver, mert kizĂĄrt dolog, hogy Louis Kozlovval dolgozik. LelƑtte Ƒt, az Isten szerelmĂ©re. És olyan sok embert ölt meg, akik kapcsolatban ĂĄlltak vele.
- Nem, nem gondoljuk ezt. De nem akarom, hogy Anglia legjobb profi bérgyilkosa lelépjen és veszélybe sodorjon titeket, oké?
Mindketten bĂłlintanak.
- Oké. Menjetek haza, amíg nem lesz több informåciónk és valamink nektek, amit tehettek.
- Igen, uram – feleli Harry, aztĂĄn mindketten felĂĄllnak. – Telefonközelben leszĂŒnk.
- Meg kell ĂĄllĂ­tanunk ezt – mondja nekik Liam, Harry pedig mĂ©g soha nem lĂĄtta Ƒt ilyen komolynak. – MielƑtt…
Zayn a homlokĂĄt rĂĄncolja.
- MielƑtt mi?
- MielƑtt valaki elkezdi a harmadik vilĂĄghĂĄborĂșt.

2 megjegyzés:

  1. Helloo
    Ahh vĂ©gem vaaan! Ezek ketten teljesen kicsinĂĄlnak! Tudom, hogy mĂĄr vagy ezerszer mondtam, de annyira imĂĄdom ahogy szurkĂĄlĂłdnak egymĂĄssal. Olyan jĂłkat szoktam nevetni rajtukđŸ€ŁđŸ˜‚ Hatalmasak.
    És az a kis kakasharc köztĂŒk... Ahh, olyan szexi volt. Mondtam magamban hogy kapjĂĄtok mĂĄr le egymĂĄst😂😜 VĂ©geem!
    Hmm, Ă©rdekes lett a vĂ©ge. Nem halt meg, Louis cĂ©lt tĂ©vesztett (amit ugye nem szokott...) vaaaaagy...ugye nem az van, amire cĂ©lzott Harry? Ugye nem? Nekem azonnal ez ugrott be, de neeeee! Na most megint nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz. 😍
    Harmadik vilĂĄghĂĄborĂș... tök durva ez a vĂ©letlen...
    Na de, imĂĄdtam, mint mindiiiig!! Köszönöm! IsmĂ©t feldobtad a napom! 😍❤️
    Neked is Kellemes HĂșsvĂ©ti Ünnepeket kĂ­vĂĄnok! ☺️❤️😘
    DreamyGirl

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia 😊
      Én is nagyon imĂĄdom a csipkelƑdƑs, beszĂłlogatĂłs rĂ©szeket, Ă©lvezet fordĂ­tani is 😀
      Igen, akkor mindketten megnyugodnának 😀
      Na igen, ez egy nem vĂĄrt fordulat, ami megkavarja a dolgokat... Ez hamarosan kiderĂŒl, ennyit ĂĄrulhatok el.
      Jaja, nem is gondoltam volna, hogy valaha is aktuĂĄlis lehet ez, amikor fordĂ­tottam...
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett, köszönöm, hogy elolvastad 😘
      Köszönöm szĂ©pen! 💝

      Törlés