péntek, február 17, 2023

1. fejezet

Sziasztok! 😊

Már itt is van az első fejezet, amiben elindulnak az események, elég izgalmas lesz, ennyit mondok 😉 Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok majd olvasás után.
Annyit szeretnék hozzátenni, hogy szó lesz a királynőről, itt II. Erzsébetre kell gondolni, mivel a történet 2016-os, és ugye ekkor még élt.
Illetve egy dolgot elfelejtettem említeni az előző bejegyzéseknél. Néhol egy [ ] jelben, négyzetes zárójelben írtam egy kis magyarázatot, vagyis az egy plusz infó, hogy könnyebb legyen megérteni, vagy egyértelműbb legyen. Főleg, ha magyarul nincs ilyen szó, mint az előző bejegyzésnél az összefoglalásnál. Ott ugye úgy mutatták be Niallt, hogy ő a handler, és négyzetes zárójelben írtam le, hogy mire kell itt gondolni, mert erre nem tudtam jobb szót magyarul. Szóval a lényeg, hogy a [ ] az adott szó vagy kifejezés magyarázatát jelenti. Na, szerintem értitek, csak túlmagyarázom 😅
Azt hiszem, mást tényleg nem akartam már, egy hét múlva jövök az újabb résszel.
Addig is kellemes olvasást! 😘









1. fejezet


Malibu (USA)
Tengerparti ház
2016.04.04.
08:30
 
Harry Styles egy széken ül a medencénél az átmenetileg kibérelt tengerparti házának udvarán Malibun, a mojitóját iszogatva. Annak ellenére, hogy majdnem reggel fél kilenc van, már sok ember van a parton, akik vagy megpróbálnak egy kicsit napozni a kora reggeli órákban, amikor nincs túl meleg, vagy meg az előtt kocognak, mielőtt túl zsúfolt lenne.
Ízületei elzsibbadtak attól, hogy semmit sem csinált, csak a medencénél henyélt és a kanapén ült az elmúlt tíz napban. Semmit sem hallott a főnökéről vagy az irányítójától. Még egy üzenetet sem kapott Zayntől. Semmi.
Miután lezárt egy esetet a múlt hónapban és elkapott egy szökevényt az MI6 tíz legkeresettebbjei közül, Liam azt mondta neki, hogy vegyen ki egy kis szabadságot, amíg nem szól. Harry azt feltételezte, hogy az „amíg nem szól” néhány napot jelent, legfeljebb egy hetet, de úgy tűnik, tévedett.
Leszámítva azokat ez embereket, akikkel együtt van, amikor ténylegesen úgy dönt, hogy kimozdul (nincsenek olyan sokan – talán hárman, vagy négyen?), nincs senki, aki a társasága lehetne. Néha egyedül érzi magát, de emlékezteti magát arra, hogy ez a munka része, és hogy ha közel kerülne valakihez, az veszélybe sodorná az életüket, így jobb neki egyéjszakás kalandokkal és néha (csak, amikor túl lusta ahhoz, hogy elhagyja   a házat) prostituáltakkal.
Nem mintha nem szeretné a munkáját, mert szereti. Új országokat láthat és új emberekkel találkozhat (még akkor is, ha ők csak átmenetiek), és rács mögé zárja a rosszfiúkat. Meg sem említve az izgalmat, amit minden alkalommal érez, amikor Liam gratulál neki a jó munkájáért, vagy a bulikat, amiket egy nagy ügy lezárása után tartanak.
MI6 ügynöknek lenni, ez Harry élete már három éve, mióta felvették őt az utolsó évében a Rendőrakadémián, és semmit sem változtatna rajta. Ezért is kívánja most azt, hogy visszatérhessen a munkájához, részt vehessen bármilyen küldetésben, csak csináljon valamit ahelyett, hogy egy fa székben üljön és az óceánt bámulja egész álló nap.
Amikor végül észreveszi, hogy üres a pohara és a cigaretta, amit szívott, hogy elfoglalja magát, leégett a hamutartóban, visszasétál bentre, hogy készítsen magának valamit reggelire. Ami nem hiányzik neki, az a folyamatos edzés és egészséges diéta, amire Liam veszi rá, hogy naponta csinálja, amikor a központban van.
Egy tálba önt egy kis müzlit és tejet, mielőtt leül a tévé elé és bekapcsolja. Ezekben a reggeli órákban nincs semmi érdekes, így a CNN csatornán hagyja és eszik a táljából. Hátradől a kényelmes kanapépárnákra, amikor készen van, aztán a híreket nézi, miközben türelmetlenül mozgatja a jobb lábát. Még két nap, és meg fog őrülni.
Amikor egy videófelvétel megy a tévében egy autóbalesetről, Harry megfogja a távirányítót, hogy elkapcsoljon, de megáll, amikor a FRISS HÍR felirat jelenik meg a képernyőn. Az ismerős fehér, öreg férfi jelenik meg a képernyőn, majd elkezd beszélni, éppen amikor Harry szemei megtalálják a főcímet a képernyő alján.
FRISS HÍR:
Bombatámadás történt a Westminster-palotában
Harry felül a kanapén és előrehajol, felvéve a hangot, hogy megbizonyosodjon róla, semmiről sem marad le.
„Robbanás történt a Westminster-palotában Londonban délután fél öt körül, amikor a miniszterelnök, a kabinet összes tagja, valamint számos más politikus ülésezett a második emeleten, ahol a bomba felrobbant. Nincs információ a gyanúsítottakról vagy az áldozatokról, a tűzoltók próbálják kimenekíteni az embereket az égő emeletről, a rendőrök pedig…
Harry BlackBerry telefonja elkezd rezegni az előtte lévő dohányzóasztalon, amit embertelen sebességgel vesz fel, amikor Liam irodai száma villan fel a képernyőn.
- Styles – feleli felállva a kanapéról, aztán nagy léptekkel sétál a lépcső felé.
- 09-es ügynök. Bombatámadás volt a Westminster-palotában, be kell jönnöd – Liam hangja komoly a vonal másik végén, ami általában azt jelenti, hogy nyakig ül a papírmunkában. Harry hallja, hogy csörögnek a telefonok és kiabálnak az emberek, és ja. Itt az ideje visszamenni dolgozni.
Mindent kiszed a szekrényből és a fürdőből, hogy a bőröndjébe tegye, mielőtt behúzza a cipzárat és visszaindul a földszintre. Már egy taxi vár rá kint, biztosan Niall küldte, és amint beszáll, felhívja a villa tulajdonosát, hogy szóljon neki, munkahelyi vészhelyzet van, és hogy a múlt hét pompás volt.
A sofőr kiteszi őt a reptérnél, Harry pedig nem vesztegeti az időt, hogy megvegye a jegyet a következő Londonba tartó járatra. Ötven perccel később egy tizenkét órás útra indul, és úgy dönt, pihen egy kicsit, mielőtt vissza kell mennie dolgozni.
 
***
 
London (Anglia)
MI6 központ
2016.04.05.
07:00
 
Harry hajszálpontosan reggel hétkor sétál be Liam irodájába, levegő után kapkodva, kócos hajjal. Egyik kezében egy csésze kávé van, míg a másik kezével az öltönye gombjain dolgozik.
- Elég sokáig tartott – szólal meg Liam, majd feláll az asztalától.
- Egy órával ezelőtt landoltam a Heathrow-n, és el kellett rohannom a házamba, hogy átöltözzek – védekezik Harry, miközben leül az egyik székre a fából készült asztalnál.
Liam egy mappát tesz le elé, aztán az asztalnak dől karba tett kezekkel, őt figyelve. Harry félreteszi a kávéját, hogy ki tudja nyitni a mappát és átolvasni. A főnöke azonban, mint általában, egy lépéssel előrébb jár nála, mivel máris elkezd mindent összefoglalni Harrynek, amit tudnia kell arról, ami történt.
- Egy bomba felrobbant tegnap. Az első emeleten találtuk meg, és annak ellenére, hogy súlyosan megsérült, leküldtük a laborba analízisre. Kézzel készítették, így a kár nem volt annyira jelentős, mintha legyártották volna – kezdi el Liam, a mellkasáról az asztalra teszi le tenyereit. – A férfi mosdóban helyezték el a második emeleten.
- Van gyanúsítottunk? – kérdezi Harry, kortyolva a kávéjából. Égeti a nyelvét, de most nem tud a fájdalomra koncentrálni.
- Tegnap óta vizsgáljuk a videófelvételt, de nincs semmi szokatlan. Szerintünk a bombát biztosan az egyik fülkébe tették, mivel a felvétel a mosdóból semmi gyanús tevékenységet nem mutat.
Liam telefonja megcsörren, mire hirtelen feláll, kiegyenesítve az öltönyét.
- Úgy kell elolvasnod, hogy közben lemegyünk a laborba. Megvannak az eredmények és nincs vesztegetni való időnk – mondja neki a főnöke, mire Harry gyorsan bólint, miközben felkel a székről, megfogva a mappát és a kávéját.
Szenved azzal, hogy egy kezében tartsa a mappát, ahogy a lifthez sietnek, ami az alagsorba viszi őket, ahol a laboratórium van, és amit szigorúan a titkosszolgálat számára tartanak fenn. Liam megnyomja az alagsor gombot, aztán hátra lép és Harryre néz. Míg várnak, hogy a lift lemenjen tíz emeletet, Harry szemei átfutják a papírra írt szavakat a mappában.
- Áldozatok? – kérdezi Harry, mert a tele lévő kezei miatt nem tud lapozni.
- A kabinet három tagja azonnal meghalt, egyik a kórházban halt meg később. Másik tizenhét súlyosan megsérült. A kormány jelenleg leállt.
- Baszki – vonja le a következtetést Harry, amire Liam bólint.
- Baszki bizony.
- Mi van a miniszterelnökkel?
Liam először nem válaszol.
- Liam? – kérdezi Harry, várakozóan nézve rá.
- Eltűnt. Úgy hisszük, hogy a bomba csak figyelemelterelés volt, hogy elrabolhassák a miniszterelnököt.
- És nem tudtad volna ezzel az információval kezdeni? – teszi fel a kérdést Harry, éppen ahogy az ajtók kinyílnak. Megtesznek néhány lépést, amíg elérnek egy újabb ajtóig, amit Liam a kártyájával nyit ki.
Harry elmosolyodik, miközben Niall asztala felé sétálnak, egy kicsit túl mámorosan az ismerős környezettől, mint kellene. Egy festett szőke hajtincs mozog egy hatalmas számítógép mögött, aztán Niall felnéz a képernyőről, amint Liam és Harry megáll az asztala előtt. Niall elmosolyodik, és feláll, hogy kezet fogjon velük, mielőtt int nekik, hogy pillantsanak a számítógépére.
- Szóval miután szkenneltük a bombát kívülről-belülről, habár nem sok maradt belőle, két kezdőbetűt találtunk az alsó részén.
- Hogy lehetséges, hogy néhány része még épen maradt? – kérdezi Harry egyik kezét az asztalra helyezve, majd lehajol, hogy a számítógépen lévő képre nézzen.
- Nem igazán mondanám, hogy „ép”. De a ténynek, hogy kézzel készítették, volt valami köze hozzá. Ezt a bombát olyan szakértelemmel állították elő, hogy csak a fele robbant fel.
- Az lehetetlen – feleli Liam.
- Úgy tűnik, nem. Ez a félelmetes benne. Bár kézzel készítették, a hatás hatalmas volt, ami azt jelenti, hogy van odakint valaki, aki képes olyan bombát létrehozni, ami óriási károkat okozhat, és nyomot is hagy, hogy bosszantson minket – mondja nekik Niall a számítógépe képernyőjére koppintva, hogy ránagyítson a képre. – Ahogy mondtam, két kezdőbetűt találtunk az alján. MV.
- Mit jelent ez?
- Lefuttattam néhány vizsgálatot, és két dolgot jelenthet. Az első találat az MV Augusta, egy motorkerékpár cég. A második Marco Vogel, egy német milliárdos.
- Mit tudunk róla?
- Sok pénzt keres a fegyverüzletéből, és jelenleg Manhattanben van, New Yorkban. Szerintünk lehet, hogy az egyik emberével készíttette a bombát.
- De miért akarná megtámadni a kormányunkat? – kérdezi Harry Liamre nézve, aztán Niallre.
- Nem akarja.
A hangra mindketten felnéznek, és Zaynt látják meg a falnak támaszkodva a bejárat mellett, karba tett kezekkel.
- 05-ös ügynök. Épp ideje – feleli Liam, majd nyel egyet, amitől Harry a szemeit forgatja.
- Feltartottak Franciaországban, de itt vagyok.
 Zayn mosolyogva sétál hozzájuk, mielőtt megáll Liam és Harry között, átnézve Niall válla felett a monitorra.
- Elmondjam, hogy… – kezdi el Liam, de Zayn felemeli egyik kezét.
- Nem, tudom, hogy miről van szó.
Liam komoran bólint.
- Hogy érted, hogy nem akarja megtámadni a kormányunkat? – kérdezi Harry.
- Úgy értem, nem hiszem, hogy lenne rá oka. Milliárdos, Manhattanben él, felesége és két gyere van.
- És?
- És szerintem vagy az egyik dolgozója csinálta a bombát valaki másnak és tette bele a kezdőbetűket, ahogy általában utasítják őket, vagy valaki azért véste bele, hogy összezavarjon minket.
- Akárhogy is van, Manhattanbe kell repülnötök – mondja nekik Liam, mire Niall fürgén bólint. – A privát géppel mentek holnap fél kettőkor, hogy időben a hotelben legyetek, hogy ki tudjátok pihenni az időeltolódást.
Niall ír valamit a számítógépen, aztán megfordul a székén, hogy szemben legyen velük.
- Holnap este lesz egy jótékonysági gála a házában, este nyolckor a keleti idő szerint – feleli, majd a képernyőre mutat. – Megpróbálhattok bejutni a számítógépéhez, amíg elfoglalt, hogy megnézzétek az összes tranzakcióját, és az üzleteket, amiket az elmúlt évben kötött, és az összes dolgozójának a nevét.
- Jó terv, Horan – Liam megütögeti a vállát, aztán Harryhez és Zaynhez fordul. – Egy meetingen kell lennem tíz perc múlva, de ma később legyetek az irodámban pontosan 20:30-kor. Ezúttal ne legyen késés.
Harry és Zayn egy bólintással követi Liamet a lifthez, egymásra pillantva a háta mögött, amit szerencsére Liam nem vesz észre. Ahogy általában.
 
***
 
London (Anglia)
Styles-Malik rezidencia
2016.04.05.
17:30
 
- Szóval mit gondolsz, ki van e mögött az egész bomba dolog mögött? – kérdezi Harry Zayntől később aznap, amikor mindketten a házukban vannak Southwark-ban, a kanapén ülnek és a BBC Híreket nézik.
Az SIS vette a házat Zaynnek, amikor csatlakozott az MI6-hez, Harry pedig egy évvel később költözött be, amikor ő is csatlakozott, miután Zaynnel együtt megoldott egy ügyet. Rögtön kedvelték egymást, mivel mindkettőjüknek hasonló az érdeklődési körük és elég újak voltak ebben az egész kém dologban.
Az otthonuk egy kapuval körbevett villa London központjában, felszerelt tornateremmel, otthoni mozival, és jakuzzival mindegyik fürdőszobában. Ez határozottan túlzott luxus és drága az életstílusukhoz – alig laknak itt, mivel mindig úton vannak, de nem panaszkodnak. Jó hely arra, hogy partikat rendezzenek, és hihetetlenül biztonságos, a legújabb biztonsági rendszerekkel és kamerákkal van felszerelve arra az esetre, ha valaki megtudná a valódi kilétüket és úgy döntene, hogy megfizet nekik.
A ház hét kilométerre és öt percre van az MI6 épületétől, így akármikor hívják be őket egy sürgős meetingre, gyorsan odaérnek, köszönhetően az autóknak, amiket szintén kaptak. Harrynek egy fekete Aston Martin van, Zaynnek pedig egy átalakítható BMW. Nem használják az autókat olyan gyakran, amennyire szeretnék, mivel csak olyan megbízásokra és a küldetések alatt vezethetik őket, amik Angliában vannak.
- Nem tudom ki van a „bomba dolog” mögött – válaszolja Zayn, majd meggyújt egy cigarettát. – Ha tudnám, a küldetés már meg lenne oldva.
- Jézusom, mi húzta fel így az agyadat ma?
Zayn felsóhajt, aztán nagyujjával és mutatóujjával megszorítja orrnyergét.
- Csak azt akarom, hogy vége legyen. Még soha nem volt ilyen komoly ügyünk, mint ez. Mikor volt az utolsó bombázás Londonban? Vagy az utolsó alkalom, amikor valaki a kormányt célozta meg? Komoly emberekkel van itt dolgunk, valószínűleg terroristákkal, és ha megölnek minket vagy nem oldjuk meg ezt, nagy baj lesz.
Harry összeráncolja az orrát. Kettejük közül mindig ő volt az, aki a pozitív oldalát nézte a dolgoknak. Ezért működnek, tényleg, mert Harry, az optimista, Zayn pedig a realista (bár a pesszimizmus szélén áll), aki mindig ott van, hogy a földön tartsa őt.
- Nem engedheted meg magadnak, hogy így gondolkozz, legalábbis addig nem, amíg biztosan meg tudjuk, hogy kivel és mivel van dolgunk.
Zayn csak vállat von, majd előre hajol a dohányzóasztalhoz, hogy elvegye a bögréjét.
- Beszéltél már a családoddal? – kérdezi Harry.
- Igen. Korábban felhívtam anyát, hogy szóljak neki, a küldetés végéig nem fogok kapcsolatba lépni velük. Isten tudja, mennyi időbe telik majd.
A munka újabb hátránya a családjuk. Tarthatják velük a kapcsolatot, még láthatják is őket, de legalább egy hónappal az után, hogy lezártak egy ügyet, hogy megbizonyosodjanak róla, biztonságban vannak. Egy küldetés alatt meg sem említhetik a nevüket vagy a lakhelyüket, tekintettel arra, ha valaki hallgatózna és bármilyen módon bántani akarná őket.
Bár Harry anyja és nővére jól védettek, tekintve, hogy az anyja vezetékneve nem Styles vagy Cox (amit valaki kideríthet, ha megtudja Harry igazi nevét és kikeresi az MI6 adatbázisában), a nővére pedig már két éve házas, ami szintén azt jelenti, hogy másik vezetékneve van. Nem igazán tudják, hogy Harry általában mit csinál, amiatt, hogy minden SIS ügynöknek titokban kell tartania a részleteket a küldetésekkel kapcsolatban, és az utolsó dolog, amit Harry akarna, hogy veszélybe sodorja az életüket.
- Valószínűleg nekem is fel kellene hívnom őt, mielőtt teljesen eltűnök három hónapra.
- Szerinted ez a küldetés három hónapig tart majd?
- Csak feltételezem.
- A legutolsó küldetésünk fele ilyen nagy sem volt, és fél évig tartott.
Harry nem mond mást, miközben feláll és az emeletre sétál, hogy felhívja az anyját. Amikor visszatér, Zayn a konyhában van két papírral az asztalon, éppen átolvassa őket.
- Mik ezek? – kérdezi, majd leül vele szemben.
- Most faxolta át Niall. Hallottál már Tom W-ről?
- Ki az a Tom W?
- Úgy tűnik, az egyik leghíresebb bérgyilkos a huszonegyedik században.
- Vele van itt dolgunk? – kérdezi Harry elvéve az egyik papírt, hogy megnézze.
- Nem. Niall csak ezeket a fájlokat küldte, amiket Liam kapott emailben, és azt mondta nekünk, hogy több részletet kapunk, amikor ma bemegyünk a központba.
Harry szemei megtalálják az előtte lévő iratokat. Az első dolog, amit meglát, az a következő néhány szó: BIZALMAS, OLVASÁS UTÁN MEGSEMMISÍTENI A FÁJLOKAT, hatalmas piros, nyomtatott betűkkel írva. Nincs kép erről a „Tom W”-ről az oldal jobb felső sarkában lévő téglalapban, ahol kellett volna lennie, ami azt jelenti, hogy akárki is ez a férfi vagy nő, jól titkolják az identitását.
Név: Tom W
Kor: 24
Foglalkozás: Célmegszüntető szakember/profi bérgyilkos
Magasság: 179 cm/5’9 láb
Súly: 68,5 kg/151 lbs
Róla: Tom W egy profi bérgyilkos, akit az évek alatt számos biztonsági ágazat, üzletember és bűnöző vezér alkalmazott.
- Ez minden, amit kapunk? – kérdezi Harry. – Egy profi gyilkossal kellene dolgoznunk és nem kapunk több információt?
- Én sem tudom, hogy mi folyik itt, de hamarosan megtudjuk. Megyek pakolni, neked is kellene – mondja neki Zayn, aztán ledobja Tom W „önéletrajzának” másolatát az asztalra.
Harry követi őt az emeletre, és mire mindketten végeznek a pakolással, máris negyed kilenc van. Zayn autójával mennek, és miután megbizonyosodtak róla, hogy a kapu zárva van és a biztonsági rendszer bekapcsolt, Zayn elhajt.
Liammel és Niallel lent találkoznak a laborban, ahol mindenki telefonnal a fülén sürgölődik, vagy a számítógépen gépelnek valamit őrült tempóban, ahogy szoktak.
- Végre – szólal meg Liam, majd egy irattartót ad mindkettőjüknek.
- Tudod, hogy minden alkalommal, amikor bejövünk, azt mondod, hogy elkéstünk, még akkor is, ha nem, ugye? – kérdezi Zayn, aztán leül egy székre Niall asztalánál.
Liam nem válaszol. Helyette karba teszi a kezeit és nyomatékkal néz kettejükre.
- Szóval mi ez a dolog Tom W-vel? – kérdezi Harry, nem törődve azzal, hogy kinyissa az iratot.
- Néhány órával ezelőtt felhívott a Speciális Műveletek vezetője őfelsége utasításaival azzal kapcsolatban, hogy mit kellene tennünk. Azt akarja, hogy találjuk meg azt, aki a bombázásért felelős, és aki elrabolta a miniszterelnököt, és öljük meg őket.
- Azt akarja a királynő, hogy öljük meg őket? – kérdezi Zayn hitetlenkedve.
- Nos, nem mi, a bérgyilkos, akit felbéreltek, Tom W. Emailben kaptam meg a leírását és egy telefonszámot, amin elérhetem őt. Bármelyik percben itt lehet már.
- Szóval ez a férfi fog elkísérni minket ezen a küldetésen, és megöli, aki az utunkba kerül – állapítja meg Harry.
- Pontosan.
- Ezt még sosem csináltuk korábban.
- Mert mindig letartóztattuk a bűnözőket. Ezek őfelsége utasításai, és kötelesek vagyunk követni őket.
Jelez a lift Harry mögött, de túl elfoglalt azzal, hogy megkérdezze, hány embert ölt meg Tom W, minthogy maga mögé nézzen.
- Minden, amit tudunk, azon a papíron van – feleli Liam, tekintete elkalandozik valamire Harry mögött. – Itt is van. Beengedem őt, aztán beszélünk az üzletről.
Harry elfordítja a fejét, hogy „Tom W”-re nézzen. Szemöldökei felszaladnak, amikor egy fiatal srácot lát meg, az arccsontjai élesebbek, mint Zayn esze, arcán komoly kifejezéssel ráz kezet Liammel. Gyorsan végigpillant rajta, miközben visszasétálnak Niall asztalához.
Tom W egy fekete szatén, szabott öltönyt visel, ami tökéletesen kiemeli a formáit (abból, amit Harry lát), fekete öltönycipőt, mint minden más férfi ügynök itt, és egy fekete nyakkendőt, ami kiemeli a tisztafehér ingét. Ezüst Rolex óra van az egyik meglepően kecses csuklóján, és szokatlanul kis keze van ahhoz képest, hogy a megélhetéséért gyilkol.
- Malik ügynök, Styles ügynök, Horan, ő itt Tom W – mutatja be őket egymásnak Liam.
Mindhárman felállnak és kezet ráznak, Harry pedig észreveszi, hogy elég erős fogása van, és néhány centiméterrel határozottan alacsonyabb Harrynél.
- Mi a neved? – kérdezi Harry.
- Senkire sem tartozik a nevem – válaszolja Tom W, mire Harry bosszús arckifejezéssel néz rá.
Magas hang.
Kis kezek.
Tom W a tökéletes ellentéte annak, ahogy Harry elképzelte őt, kivéve a ravasz attitűdöt.
- De Louis-nak hívhattok.
- Louis – ismétli meg Harry. – Francia, igaz?
- Most már a nemzetiségemmel kapcsolatban is akarsz információt? – kérdezi Louis, szándékosan hangsúlyozva Yorkshire-i akcentusát. – Mi következik? Társadalombiztosítási szám?
Harry megrázza a fejét, éppen ahogy Liam félbeszakítja őket egy kis köhögéssel.
- Őfelsége utasításai világosak, mi pedig követni fogjuk őket – kezdi el egyik kezét Niall vállára helyezve. – Mindent lefoglaltunk hámotoknak Manhattanben. A Mandarin Orientalban lesztek, és kibéreltem egy Alfa Romeo 4C-t arra az esetre, ha szükségetek lenne rá. Tudjátok, mit kell tenni, szerezzétek meg Vogel tranzakcióit és dolgozóit, aztán jelezzetek vissza Niallnek.
Harry és Zayn bólint, ahogy szoktak minden alkalommal, amikor Liam kinyitja a száját.
- Jó. Megkaptuk az engedélyt, hogy átkutassuk Mr. Cameron házát ma este, úgyhogy oda fogtok menni, amint itt végeztünk. Aztán 01:00-ra vissza kell jönnötök ide, hogy felszálljatok a manhattani gépre.
Louis csendben marad Liam beszéde alatt, mintha minden egyes szóra gondosan figyelne.
- Mielőtt elmentek, át kell adnom nektek a kütyüket, amiket a manhattani út alatt használni fogtok. Horan?
Niall felkapja fejét a számítógéptől, mielőtt meglepve feláll.
- Igen, uram.
Kinyitja az asztala fiókját, majd mindegyik kütyüből hármat tesz le eléjük az asztalra. Három hétköznapi óra, három kicsi kamera és három kicsi készülék a fülbe.
- Ti ketten ismeritek az órát – kezdi el Niall, aztán Louis-hoz fordul. – Ezekben az órákban van egy kis cserélhető drive arra az esetre, ha fájlokat kellene átmásolnotok Vogel számítógépéből, egy beépített mikrofon, és a hátoldalán lévő szenzornak köszönhetően nyomon tudjuk követni a szívveréseteket, hogy megbizonyosodjunk róla, életben vagytok. A fülkészülékek klasszikus mikrochipek, amiket a füleitekbe kell tennetek, hogy halljátok az irányítótokat, míg terepen vagytok, a csúcstechnológiás kamerák pedig olyan kicsik, hogy a zárt öklötökben is tarthatjátok őket anélkül, hogy bárki észrevenné. A képek, amiket készítetek, automatikusan el lesznek küldve az irányítótoknak.
Felteszik az óráikat, a fülhallgatóikat és a zsebükbe a kamerákat. Louis leveszi a hagyományos óráját, majd az asztalra helyezi.
- Akkor erre nem lesz szükségem.
- Fegyverre sem lesz szükségetek erre a feladatra, folyamatosan biztonsági őrök lesznek a ház előtt – tájékoztatja őket Liam.
- Az én autómmal megyünk – javasolja Zayn, aztán várakozóan néz Louis-ra.
- Megyek én is. Taxival jöttem a reptérről. De először használnám a mosdót. Merre van?
Liam egy ajtó felé mutat, ami a mosdókhoz vezet. Louis bólint köszönetképp, majd könnyed, határozott léptekkel, egyenes háttal sétál el.
Amint becsukódik a mosdó ajtaja, Liam elfordítja a fejét, hogy Harryre és Zaynre nézzen.
- Nos… bármi megjegyzés?
Harry megnyalja az ajkait.
- Határozottan nem 179 cm magas.

2 megjegyzés:

  1. Sziaa
    Egész nap erre vártam. Annyira izgatott voltam már. Kíváncsi, hogy milyen is lesz a történet és oh szent egek! Így elindítani! Ahh! Rohadt jó! Engem már most megfogott! Imádom az ilyen történeteket! 😍😍
    Ajj, akarom a kövit! Moooost!! Olyan nehéz ilyenkor várni, mert csak olvasnám és olvasnám!
    "...az arccsontjai élesebbek, mint Zayn esze" ezen nagyon jót nevettem😂😂
    És a másik ami megfogott az Louis leírásánal az, hogy milyen magas. Néztem is nagyot hogy micsoda. Picit elírták. Pár centivel megtoldták 😂 jó mondjuk nem tudhatom hány cm de 179 cm szerintem biztos nincs, max olyan 175nek saccolom ha nem kevesebb. Harry meg gondolom 182-3 cm körül lehet elvileg. Amúgy annyira vártam hogy mondjon valamit a magasságáról, szinte éreztem hogy lesz valami 😂
    "Határozottan nem 179 cm magas"
    Imádom! Hát én ezen olyan jót nevettem. 😂💚💙
    Nagyon várom a kövit és még mindig imádom a fordításod! Nagyon hiányzott már!
    Köszönöm! 🥰
    Dreamy voltam☺️


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia 😊
      A nagy munkában majdnem elfelejtettem, úgyhogy rögtön posztoltam is, amint eszembe jutott 😅
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet, én is azonnal megimádtam 😀 És mik lesznek még...
      Na igen, picivel fölé lőtte magát, hogy keményebbnek tűnjön, legalábbis szerintem 😀
      Jaja, ezt a megjegyzést nem lehetett kihagyni 😀
      Pénteken itt is lesz, és én köszönöm, hogy még mindig olvasod a fordításaimat, sokat jelent 💖

      Törlés