péntek, március 17, 2023

5. fejezet

Helló! 😊
Ebben a fejezetben sincs hiány eseményekből, minden értelemben (😉), és hát... nagyon olvastam volna még tovább 😏 Remélem, nektek is tetszeni fog a rész.
Egy hét múlva találkozunk ismét, a szokásos módon.
Kellemes olvasást! 😘








5. fejezet

London (Anglia)
MI6 központ
2016.04.21.
18:30

Louis olyan vaskapcsokat rögzít Sauvageon csuklóira, amik vezetékeken keresztül egy konnektorhoz kapcsolódnak. A fogvatartott a kezeinél és lábainál egy székhez van kötözve, így nem tud elmenekülni.
- Miért hívtad fel Romanovot? – kérdezi Harry, miközben Louis a konnektorhoz sétál és lágyan megütögeti az ujjaival, figyelmeztetésként. Sauvageon elvigyorodik.
- Szart se mondok el neked.
- Megkérdezem újra – feleli türelmesen Harry, majd a kezeiben lévő vizes ronggyal játszik. – Miért hívtad fel Romanovot?
Sauvageon megint nem mond semmit. Így Harry a szájába nyomja a vizes rongyot és jelez Louis-nak, hogy kapcsolja be a konnektort, az áram megrázza Sauvageont, aki felordít.
Tíz másodpercnyi áramütés után Louis kikapcsolja, majd Harry kiszedi a rongyot a fogvatartott szájából. Elgondolkozik azon, hogy a börtöncellán kívüli emberek hallják-e őt, és hogy azok az emberek elgondolkodnak-e azon, hogy mi történik. Akárhogy is van, senki sem megy be, hogy ellenőrizze őket.
- Mi a faszért hívtad őt fel? – emeli fel a hangját Harry. Sauvageon arcon köpi őt.
- Azt mondták nekem.
- Kicsoda? – sürgeti Harry lehajolva, hogy a szemébe tudjon nézni.
A fogvatartott elmosolyodik, tudatva Harryvel, hogy semmi mást nem fog neki mondani. Louis ismét bekapcsolja a konnektort, ezúttal nem várva Harryre. Sauvageon felkiált, ahogy rázkódik a széken, megmarkolva a kéztartót. Harry közelebb megy az arcához.
- KICSODA?
- Kudret.
- Ez mi a faszt jelent?
Sauvageon vállat von, aztán megint elkezd remegni és rázkódni, ami azt jelenti, hogy Louis bekapcsolta a konnektort. Ezúttal nem állítja le egy perc után, hagyja addig a pontig, ahol már úgy tűnik, hogy a Sauvageon homlokán lévő erek kidurrannak.
- Addig hagyom, amíg el nem mondasz nekünk mindent, amit tudsz – feleli Louis közömbösen a körmeit piszkálva, mintha azt mondaná, ő ráér.
Még két perc telik el, mire a fogvatartott végre elordítja, amit Harry hallani akar.
- Isztambulból származik… beszélni akart… egy lőpor szállítmányról!
A rázkódás megáll, majd Louis Harryhez sétál.
- Hol találjuk meg őt? És mi az igazi neve?
Sauvageon nehezen lélegzik, így Louis vár néhány másodpercet, mielőtt sípcsonton rúgja őt.
- Nem tudom az… az igazi nevét. Csak azt tudom, hogy Isztambulból származik, és van egy bordélyháza.
Louis bólint, majd arcon üti őt.
- Menjünk – feleli az öklét rázva és az ujjperceit markolászva.
- Mit jelent a Kudret? Törökül – kérdezi Harry, miközben követi Louis-t kifelé a cellából.
- Azt jelenti, hatalom és erő. Biztos valami becenév. Niall futtassa végig az adatbázisban, amíg én telefonálok. A laborban találkozunk.

***

Isztambul (Törökország)
Hotel W Istanbul
2016.04.23.
19:00

Harry ellöki magát a pulttól, amikor meglátja, hogy Zayn közeledik felé.
- Elég sokáig tartott. Hol van Louis?
- Egy kicsit később ér ide ma este… lett egy kis munkája Görögországban, de ide fog repülni.
Harry megnézi az óráját. Pontosan este hét óra, ami azt jelenti, hogy a „találkozójuknak” a bordélyházban, ami feltételezhetően Kudreté, fél óra múlva kezdődik.
Harry Aston Martinja a szálloda garázsában parkol, ahogy Liam mondta, így nem vesztegetik az időt, hogy beszálljanak a kocsiba és elinduljanak.
A bordélyház Isztambul külvárosában van, közvetlenül az autópálya mellett. Drága épületnek néz ki, így a kívülállók, akik nem tudják, hogy pontosan mi az, valószínűleg azt gondolják, hogy egy kis üzletház vagy valami. Harry az épület mögötti parkolóban teszi le az autót, mindketten egyszerre szállnak ki. Egy testőr áll az ajtónál, aki kíváncsian figyel, de kérdés nélkül beengedi őket.
Egy valódi recepciós pult van egy lépcsősor mellett, ami az első emeletre vezet, ezért Harry feltételezi, hogy be kell csekkolniuk. Hamis neveket kell használniuk, amit Niall használt, hogy megbeszélje a „találkozót”.
- Foglalásom van Brown név alatt – szólal meg Zayn, mielőtt Harry juthatna szóhoz.
A hölgy átnézi a számítógépét (mikor lettek ilyen modernek a bordélyházak?), majd bólint.
- Két úriember olyan hölgyet keres, aki jól beszél angolul, igaz?
Harry bólint. Szóval Niall édes hármasra írta fel őket? Akkor rendben.
- 27-es szoba a második emeleten. Használhatják a liftet és fizethetnek utána. Egy óra 1500 török líra.
Zayn követi Harryt a lifthez, majd vár, hogy bent legyen, mielőtt ellenőrzi, még mindig megvan-e a fegyvere, aztán Harryhez fordul.
- Niall édes hármasra írt fel minket? Tényleg?
Harry vállat von.
- Nézzük meg, mit tudunk meg a lánytól – feleli halkan, a kamerák felé intve, hogy tudassa Zaynnel, felveszik őket. Barátja bólint, majd visszafordul az ajtó felé, éppen amikor az kinyílik.
Két férfi van a folyosó végén, valószínűleg azért, hogy felügyeljék, minden simán megy és egyik lányt sem ölik meg. Nyögések és az élvezet megjátszott sikításai hallatszanak ki néhány szobából, amik mellett Harry és Zayn elhalad, hogy elérjék az övéket. Harry kinyitja a 27-es szoba ajtaját, aztán belép. Tekintete megtalál egy lányt szép vonásokkal és olíva bőrrel, aki nem lehet több húsznál, fehérneműben ül az ágy szélén, kezei az ölében.
- Mr. Brown és…? – kérdezi tökéletes angollal.
Egyikük sem válaszol, miközben Zayn becsukja és bezárja az ajtót. Ellenőrzi a szobát kamerákat keresve, és miután nem lát megfigyelő berendezéseket, Zayn közelebb lép a lányhoz.
- Hogy hívnak, szerelmem? – kérdezi lágy hangon, hogy ne ijedjen meg.
A lány felnéz rá. Ijedtnek és bizonytalannak néz ki, hogy válaszoljon-e.
- Angel.
- Az igazi nevedet – kéri Harry, majd leül az ablaknál lévő székre. A lány megrázza a fejét.
- Munkához kellene látnom – áll fel. – Hogyan szeretnétek engem?
- Nem, mi nem… mi nem azt akarjuk tőled – feleli Harry, és jelez neki, hogy üljön vissza.
- Akkor mit akartok? Ki küldött titeket?
- Azt akarjuk tudni, hogy ki a főnököd és hol van.
Angel összezavarodva néz rá, aztán az arckifejezése ijedté válik.
- Én nem… elmennétek, kérlek?
- Nem fogunk bántani téged. Azt akarjuk tudni, hogy hol van Kudret, hogy segíthessünk neked – magyarázza Zayn az ajtónak támaszkodva.
- Miért kell tudnotok? – erőlteti a lány, védekezően keresztbe téve a karjait mellkasa előtt.
- Azt nem mondhatjuk el. De meg tudsz bízni bennünk? – kérdezi Harry.
Angel megrázza a fejét.
- Miért tenném?
Zayn közelebb lép hozzá.
- Mert nyilvánvaló, hogy nem szeretsz itt lenni, mi pedig segíthetünk neked kijutni innen. De először el kell mondanod nekünk, hogy hol van Kudret.
Harry közelebb megy, remélve, hogy Niall hallja mindezt és már dolgozik is rajta.
- Nem… nem sokat tudok… de azt igen, hogy néhány utcányira lakik innen egy hatalmas fehér házban… és hogy az irodája a negyedik emeleten van. De úgy hallottam, hogy hamarosan Moszkvába utazik.
Zayn Harryre néz, aztán vissza a lányra.
- Mennyire hamarosan?
- Ma, azt hiszem?
Harry feláll a székről.
- Mennünk kell.
- Ne! Kérlek… kérlek, csak várjatok még tizenöt percet. Ha ilyen hamar kimentek, azt fogják gondolni, hogy nem nyújtottam jó szolgáltatást és megvernek, és… kérlek.
Harry bólint, majd visszaül.
- Akkor rendben. Mesélj magadról.

***

Isztambul (Törökország)
2016.04.23.
19:50

Louis megáll a hatalmas fehér ház előtt, ahová Niall küldte őt félórával ezelőtt, amikor leszállt a repülőgépről. Zaynnek és Harrynek kevesebb, mint tíz perc múlva itt kell lennie, így Louis vár, hogy felbukkanjon Harry autója.
Egy másodperc alatt felhangzik egy motor Louis baljáról, aztán két autó száguld el mellette. Gyorsan reagál, a gázra lép és követi az ismerős Aston Martint, ami úgy tűnik, egy fekete Range Rovert követ az autópályán.
Louis meglátja, hogy Zayn kihajol felsőtestével az anyósülés ablakán, és elkezd lőni az előttük lévő autóra. Míg egyik kezével a kormányt fogja, Louis megkeresi a fegyverét a mellette lévő ülésen, jobb kezével kinyúl az ablakon, és ő is elkezd a Range Rover felé lőni. Zayn elfordítja a fejét és elvigyorodik, amikor meglátja Louis Lamboját, mielőtt megfordul és visszatér előző feladatához.
Az autópálya nincs annyira tele, mint várták, de akkor is van körülöttük néhány autó, páran meg is állnak, amikor a sofőrök rájönnek, hogy mi történik.
Louis felgyorsít, így Harry kocsija mellé kerül, kiabálva neki, hogy engedje előre, hogy gondoskodhasson Kudretről. Harry vagy idióta, vagy nem értette Louis-t néhány lépés távolságból, mert nem tesz erőfeszítéseket, hogy engedelmeskedjen Louis-nak.
Emiatt a profi bérgyilkos a gázra lép, amíg végre az Aston Martin elé kerül és tovább lövöldöz a Range Roverre, amíg végre el nem találja a hátsó gumit, amitől az autó letér az útról és nekimegy a korlátnak. Louis megáll a kocsival a Range Rover előtt, Harry pedig mögötte.
- Hívás mentése most – feleli Harry az órájába, ahogy kiszáll az autóból egy pisztollyal a Range Rover felé mutatva.
Louis kinyitja az ajtót a bal oldalon, majd egy vérző embert húz ki. Kudret nehezen lélegzik és törökül káromkodik, így Louis a mellkasára lép és az arcába tolja a pisztolyt.
- Mesélj arról a lőporszállítmányról, és hagyom, hogy továbbra is használni tudd a farkadat – fenyegetőzik Louis, a férfi farkára mutatva a fegyverrel.
Kudret a földre köp, aztán a feje fölé emeli kezeit.
- Kérdezzétek Zelenát.
- Ki a fasz az a Zelena? – kérdezi Harry letérdelve.
Amikor Kudret hezitál a válasszal, Louis meghúzza a ravaszt és egyenesen meglövi a farkát, amitől a férfi fájdalmasan felordít.
- Miért csináltad ezt? – kiabálja Harry, miközben követi Louis-t a Lamborghinijéhez.
Louis megáll kezével az ajtón, elfordítva fejét.
- Mert ő egy egocentrikus geci.
- Ismerek valakit, aki éppen olyan, mint ő – motyogja Harry. Louis a szemeit forgatja.
- Tudom, hogy kiről beszélt. Kövess és hagyd abba a mindent-tudok játékot.
Harry figyeli őt, ahogy Louis beszáll a kocsiba és várakozóan néz rá. Sóhajtva feladja, majd visszasétál a saját autójához.

***

Úgy tűnik, Zelena egy jósnő, aki egy táborban lakik az autópálya mellett. Harry nem biztos benne, honnan ismeri őt Louis pontosan, de nem tervezi, hogy most kérdez rá.
- Én várok a kocsiban és szólok, ha jön valaki – mondja neki Zayn, amikor megállnak egy lila lakókocsi előtt.
Harry bólint, aztán ellenőrzi, hogy nála van-e a fegyvere, mielőtt kiszáll a kocsiból és követi Louis-t bentre.
- Volt egy olyan érzésem, hogy el fogsz jönni – szólal meg a hölgy kemény török akcentussal, ahogy ujjaival a gömb felett játszik. Az egész jelenet túlságosan is klisés Harrynek ahhoz, hogy komolyan vegye. – Üljetek le – folytatja, majd az asztala előtt lévő két székre mutat.
- Mennyibe kerül az olvasás? – kérdezi Harry.
- Kétszáz.
Harry átadja neki a bankjegyeket, miután leül Louis mellé.
- Kezdjük veled – feleli Louis felé intve. – Van egy olyan érzésem, hogy benned könnyebb olvasni, mint a párodban.
- Mi nem… – kezdi el Louis, de Zelena felemeli a kezét.
- Tudom.
Az övébe veszi Louis kezét, aztán lehunyja a szemét. Harry figyeli őt be- és kilélegezni eltúlozva, amíg meg nem unja, így körbe néz a sötét helyiségben.
- Látok egy fontos dátumot közeledni… vér folyik… – kezdi el, szemöldökét összehúzza. – Találkoztál valakivel, aki jó értelemben jelent kihívást neked. Végre megkapsz valamit, amire az elmúlt néhány hónapban vártál… ó. Látok egy nagy titkot, bár nem vagyok benne biztos, hogy mi az… nagy, és kezd felemészteni téged.
- Rendben, ennyi elég – szólal meg Louis, majd elhúzza a kezét éppen, amikor a jósnő kinyitja a szemét és Harry kezéért nyúl. Ismét lehunyja szemét, aztán elmosolyodik.
- Látok egy ijedt kisfiút, aki mindenkit megpróbál megvédeni. Vér szintén… egy nagy veszteség közeledik a jövő hónapban. Egy hatalmas árulás, ami megváltoztatja az életedet…
- Mi a megállapodásod Kudrettel?
Louis hangja szakítja ki Harryt a révületből, tekintete megtalálja őt, éppen pisztolyt szegez a meglepődött jósnőre.
- Nem számítottál erre, ugye? – kérdezi Louis, ujjaival a ravaszon játszva. – Most pedig mondd el, mielőtt lelőlek.
A hölgy hátra ül, megpróbálva elrejteni félelmét.
- Nem tudom, miről beszélsz.
- Akkor elég szar lehetsz a munkádban – vág vissza Louis.
- Csak mondd el nekünk, amit tudni akarunk és életben hagyunk – feleli Harry.
Zelena maga mögé mutat.
- Hátul vannak a papírok.
Harry feláll.
- Mondd el, hol vannak és hozom őket.
- Az ágy alatt az ezüst aktatáskában.
Harry elsétál a nő mellett, miután megbizonyosodik róla, hogy Louis irányítása alatt tartja a helyzetet, majd röviddel később vissza is tér az iratgyűjtővel a kezében.
- Ezek információk a lőporszállítmányról, aminek meg kellett volna érkeznie Angliába, de nem így történt – állapítja meg átolvasva a papírokat. – Robert Anderson ingatlanába szállították… baszki. Bankokban. Körülbelül egy héttel ezelőtt.
Louis a jósnőre néz.
- Ez az ember bérelt fel téged? Miért vannak nálad ezek a papírok?
Zelena vonakodik, Harry pedig nagyon reméli, hogy Louis nem lövi le őt is, mert szükségük van az információra.
- Hallgatlak – sürgeti Louis a pisztolyt lengetve.
- Csak azt tudom, hogy bombát akarnak csinálni, és pénzt adtak nekem, hogy küldjek ki pár embert, akik meg tudják csinálni.
- Miért akarnak bombát csinálni? Mit próbálnak meg felrobbantani?
- Nem tudom. Ezek az eredeti másolatai. Csak ennyit tudok.
Louis feláll az asztaltól, mielőtt hirtelen megfogja a nő tarkóját és az asztalhoz üti.
- Mi a… – kezdi el Harry, követve őt kifelé a lakókocsiból.
- Nem fog meghalni, csak rövid távú emlékezetkiesése lesz, és nem fog emlékezni arra, hogy itt voltunk.
Beszállnak az autóikba és úgy döntenek, mára ennyi, így a következő úti céljuk a szálloda, hogy egy jót aludjanak.

***

Isztambul (Törökország)
Hotel W Istanbul
2016.04.21
00:10

- Mit csinálsz? – kérdezi Harry, amikor Louis követi őt a szobájába, miután mindhárman azzal töltötték az elmúlt másfél órát lent a bárban, hogy italoztak kicsit.
- Mit gondolsz, mit csinálok? Megpróbálok lefeküdni és aludni.
Harry magától értetődő arckifejezéssel néz rá.
- Ez az én szobám.
- Tudom, de a hotel teljesen tele van, és túl fáradt vagyok, hogy másikba menjek estére. Ne legyél ilyen kibaszott punci.
- Nem tudsz Zaynnél lenni? – kérdezi Harry, de Zayn ajtaja már becsukódik egy „jó éjt!” elköszönéssel.
- Visszatértünk a gimibe? Menj odébb – motyogja Louis, kiveszi a kártyát Harry kezéből, aztán belép a szobába.
Harry figyeli őt, ahogy leveszi a Rolex óráját és az ablaknál lévő asztalra helyezi, mielőtt kigombolja a fehér ingét, majd a zakóját a szék támlájára teszi.
Túlságosan is jól néz ki ahhoz, hogy legális legyen, így Harry elnéz onnan és arra fókuszál, hogy kigombolja öltönyének mandzsettáit. Megfordul, amint levette az öltönyét, majd félmeztelenül látja meg Louis-t, miközben meggyújt egy cigarettát és leül az asztalhoz.
- Uh… szóval Louis Tomlinson. Kitaláltam a vezetéknevedet.
Louis elfordítja a fejét, majd kifújja a füstöt.
- És?
- És azt mondtad nekem, hogy megmutatod, mit értettél az alatt, hogy tudod, nem kellene borító alapján megítélnem a könyveket.
- Nincs értelme annak, amit az előbb mondtál.
Harry a homlokát ráncolja és közelebb sétál.
- De igen, van. Azt mondtad nekem, hogy elmondod.
Louis a szemeit forgatja, aztán újra beleszív a cigibe.
- Nem is emlékszem, hogy miről beszélgettünk, Styles.
- Azt mondtad, hogy nem gondoltad volna, hogy én vagyok felül az ágyban, én pedig azt mondtam, hogy nem kellene a borító alapján megítélned egy könyvet, aztán azt mondtad, hogy meg kellene bíznom benned, mert te tudod.
Louis felsóhajt, a hamutálba téve a cigarettát.
- Tényleg olyan kíváncsi vagy?
Harry bólint, csak a vicc kedvéért. Louis feláll, aztán hozzá sétál, mielőtt hirtelen a székre nyomja Harryt és lovagló ülésben helyezkedik el rajta.
- Nem gondoltam volna, hogy te vagy felül, mert túl… ártatlan vagy.
Harry felhorkan, megpróbálva közömbösnek tűnni, és mintha észre sem venné, hogy milyen közel van egymáshoz a farkuk.
- Ártatlan? Meglepődnél.
- Ezt mondom – vigyorodik el Louis, és lefelé dörgölőzik. – Én alul szoktam lenni.
Harry álla leesik.
- Mi?
- Látod? Nem szabad borító alapján megítélni egy könyvet.
- De te… te annyira főnökösködő vagy.
Louis vállat von.
- Akkor erőteljes vagyok alul.
- Ez volt az a… – Harry majdnem megfullad, amikor Louis ismét dörgölőzik – dolog, amit el akartál mondani nekem?
Louis bólint, majd karjait Harry nyaka köré fonja.
- Kemény vagy.
-Ugyanez elmondható rólad… megkapsz valamit, amire az elmúlt néhány hónapban vártál? – csipkelődik Harry, megismételve Zelena szavait.
- Fogd be – ráncolja a homlokát Louis, majd magához húzza egy durva csókra. Harry meglepődik, de azonnal válaszol azzal, hogy a derekánál fogva közelebb húzza őt és kinyitja a száját.
Louis cigaretta és borsmenta ízű, kezei Harry hajában vannak, miközben hozzá dörgölőzik. Harry kezei lefelé vándorolnak a hátán, amíg el nem éri Louis seggét és meg nem markolja; ez egy olyan valami, amit már régóta meg akart tenni.
- Nem hiszem, hogy ez… – kezdi el Harry, amikor beüt a racionalitás.
- Ó, ne már. Ha el akarsz kezdeni valamit, a legkevesebb, amit megtehetsz, hogy befejezed. Nem igaz? – suttogja Louis a fülébe, mielőtt megharapja a fülcimpáját.
A tény, hogy tőle idéz, még jobban beindítja Harryt, így azt gondolja, „bassza meg”, és ajkait Louis nyakára tapasztja. Louis Harry hajába nyög, aztán felemeli a seggét, hogy lecipzárazhassa a nadrágját és lehúzhassa. Harry nem hiszi, hogy bármire is vágyott már ennyire életében.
Mindenhol meg akarja jelölni Louis-t az ajkaival, ahol csak lehet, így a nyakával kezdi és halad felfelé az állán, mert nem akar kényelmetlen helyzetbe kerülni, csak hogy elérje a mellkasát.
Amikor lekerül Louis alsónadrágja, Harry megáll néhány pillanatra, hogy értékelje duzzadó, rózsaszín farkát, ami a hasánál pihen.
- Vedd le a cuccaidat – mondja Louis a fülébe, borzongást küldve végig Harry gerincén.
Gyorsan engedelmeskedik Louis-nak, így néhány másodperccel később már Harry is meztelen, farkaik egymást súrolják, ahogy ülnek. Harry a tenyerébe köp, miután hátra húzódik egy durva csók után, majd a farkukhoz teszi, egyszerre markolva meg mindkettőjüket. Louis elkezd mozogni és a tenyerébe dörgölőzni, nyöszörögve az okozott súrlódás miatt.
Harry mindkettőjüknek elkezdi kiverni, először lassan, de végül eléggé felgyorsul, mindketten felfelé dörgölőznek a lökésekbe. Louis megmarkolja Harry fejét mindkét tenyerével és ugyanakkor kinyitja a száját a nyelve segítségével.
- Kínos lenne, ha azt mondanám, hogy most nagyon közel vagyok? – leheli Louis Harry szájába, meghúzva a tarkóján lévő haját.
Harry megrázza a fejét, nem segítve a tényen, hogy vigyorogni akar.
- Egyáltalán nem.
Máris érzi, hogy Louis közel van az élvezéshez, még a mozgatása nélkül is, mert Louis lábai elkezdenek remegni. Légzése egyre egyenetlenebbé válik, míg végül Louis elélvez mindkettejük hasára az egyik legszexuálisabb hanggal, amit Harry valaha is hallott életében; és elég sokat hallott már.
Harry körülbelül egy perccel később élvez el, kínosan pont akkor, amikor Louis megkérdezi tőle, hogy szeretné-e, ha odatenné a száját.
Homlokukat néhány másodpercig egymásnak döntve pihentetik, amíg vissza nem áll a légzésük, ezután Louis feláll.
- Köszi, Styles – feleli, majd felveszi a ruháit, mielőtt a fürdőbe sétál.
- Nincs jó éjszakát puszi? – csipkelődik Harry a seggét nézve, miközben elsétál.
- Ó, én nem szoktam ezeket a romantikus baromságokat csinálni – nevet fel Louis, és az utolsó dolog, amit Harry hall, az az ajtó becsukódása.

2 megjegyzés:

  1. Sziaa.
    Ezek a pénteki részek a megmentőim, mindig annyira vároom! 😍😍
    Nagyon tetszik a sztori. Izgis. Louis meg nem sz*rozik.😅 Tudja hogy kell. Az a tökön lövés... Aucs. Még nekem is fájt eskü😩
    "A párod" 😜 Ezt a szót látva nagyooon mosolyogtam! Az lesz, tudja a jósnő előre. Jól dolgozik😜
    "Túlságosan is jól néz ki ahhoz, hogy legális legyen," ugye hogy ugye? Én is ezt szoktam mondani😂
    És mi ez a vég??? Jézuuusoooom! Miért lett ilyen hamar vége?? Fiúk!! Hát én még olvastam volna tovább! Ahhhhaweejxjdkdkkdkl Végreee. Meghaltam. Egek. Még még még!!
    Most megint várhatok egy hetet... Ajj olyan nehéz😭
    Imádtam, köszönöm. Izgatottan várom a folytatást. Ami fincsi lesz most hogy már egyszer megízlelték egymást😜
    DreamyGirl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia 😊
      Hát igen, ezt meg tudom érteni 😀
      Fú, hát ne is mondd, komolyan megsajnáltam azt a szerencsétlent, Louis nagyon komolyan tolja xd
      Jaja, rátapintott bizonyos dolgokra 😏
      Jól mondod 😀
      Ugyanezt gondoltam én is, annyira olvastam volna még, tekertem tovább, hogy hol a folytatás 😅
      Már kint is van az új rész!
      Én köszönöm, hogy olvasod, és örülök, hogy ennyire tetszik 💕 Na az már egyszer biztos 😀

      Törlés