péntek, március 10, 2023

4. fejezet

Helló! 😊
Itt is van az újabb rész, ami bővelkedik izgalmakban, azt garantálhatom. Sőt, engem kissé sokkolt is a vége... És új információkat is megtudunk, azt nem árulom el előre, hogy kiről, a fejezetből kiderül 😉 Ó,  és szerintem elég cuki lett a vége. Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok majd ti.
Egy hét múlva jövök ismét, addig is kellemes olvasást! 😘








4. fejezet

Dubai (EAE)
Burj Al Arab
2016.04.16.
20:50

Harry leül kint a székre a Burj Al Arab szálloda medencéje mellett egy rumos kólával az egyik kezében, és az iPad-ével a másikban.
Most már egy hete van a hotelben, és eléggé elégedett a szolgáltatásaival. Eddig három pasival feküdt le, akikkel a szálloda éjszakai klubjában találkozott (ami azt jelenti, hogy végre vége a kéthetes tartózkodásnak – ha ezen alkalmakkor arra gondolt, hogy egy kék szemű valakivel szexel, nos, senkinek sem kell tudnia), nyert majdnem száz lepedőt pókeren a kaszinóban a harmadik emeleten, és volt egy jachtpartin is arab milliárdosokkal.
Sem Liam, sem Niall nem próbált meg kapcsolatba lépni vele az elmúlt hat napban, ami valószínűleg azt jelenti, hogy nincs új hír az ügyben.
Miközben az iPad-ére néz, megpróbálva (de nem sikerül) elolvasni a legfrissebb híreket a BBC-n, arra gondol, hogy később lemegy abba az éjszakai klubba, és kavar valakivel.
A medencénél marad még egy órát, amíg este tíz óra nem lesz, aztán végre felkel, hogy a szobájába menjen. Miután vesz egy hosszú zuhanyt, fekete skinny jeans-t, fehér inget és fehér tornacipőt vesz fel, amit már alig használ.
Van már néhány ember az éjszakai klubban, akik a táncparkettre igyekeznek, néhányan pedig a bárnál vagy az asztaloknál ülnek.
Harry egyenesen a bárhoz megy, aztán meglátja a bartendert, akit itt léte első estéjén dugott meg. Ez az első alkalom, hogy azóta az este óta látja őt, de örül neki, mert tudja, hogy egy ember biztosan van, akit felvihet a szobájába. Abból ítélve, ahogy a bartender (Sam? Jake?) rá néz, meg is van beszélve.
- Helló – szólal meg Harry, majd leül vele szemben vigyorogva. – Kérnék egy…
- Rumos kólát? A szokásosat? – kérdezi a srác tökéletes angollal. Az USA-ból származik, de Dubaiban tanul az Isten tudja, milyen okból.
- Honnan tudod, hogy ez a szokásos? Csak az első napomon szolgáltál ki.
- Csak ezt iszod.
Harry elvigyorodik, és közelebb hajol.
- Szóval titokban megfigyelsz?
- Ó, ne fényezd magad. Csak észrevettem, ez minden.
- Hát akkor.
Sam (hála Istennek a névkitűzőért) elkészíti az italát, aztán odacsúsztatja hozzá. Harry bólint köszönetképp, majd megfordul, hogy átvizsgálja a helyiséget. Egy srác nézi őt időnként, széles vállakkal és terjedelmes bicepszekkel. Harrynek máris tetszik. Éppen megfordulna, hogy Sammel beszéljen, amikor egy hang félbeszakítja őt.
- Az összes hely közül a világon, úgy döntöttél, hogy pont ide jössz nyaralni?
Harry elfordítja a fejét, hogy Louis-ra nézzen.
- Nagyszerű itt látni téged. De amennyire tudom, ez a te első estéd, én pedig már egy hete itt vagyok. Úgyhogy nem tudom, ki másolt kit.
- Nem tudtam, hogy Harry Styles olyan ember lenne, aki ellátogat és élvezi a föld egyik legdrágább helyét.
Harry felemeli a fejét.
- Azt mondtad, egy nyitott könyv vagyok; úgy tűnik, nem vagy olyan jó, mint amennyire mondod.
Louis megrázza a fejét.
- Ó, én nagyon jó vagyok.
A sokatmondó hangsúlya elárulja Harrynek, hogy mire utalhat, de mielőtt Harry odahajolhatna és az eddigi itt létéről kérdezhetne, Sam félbeszakítja őket azzal, hogy megkérdezi, mit szeretne inni Louis.
És oké. Harry teljesen elfelejtette őt.
- Egy Scotch-ot kérek jéggel – feleli Louis és elmosolyodik. Ez az első alkalom, hogy Harry rendesen látja őt mosolyogni.
- Máris.
Amíg Sam az üveget keresi, Louis ismét Harryre fókuszál.
- Szóval milyen a heted?
Harry vállat von.
- Eh, elég jó. Azóta itt vagyok, hogy kiadták a szünetet.
- Csináltál valami érdekeset?
- Nem igazán tudom, hogyan definiálod azt, hogy „érdekes” – mondja Harry, aztán a srácra mutat, akivel a harmadik estéjén szexelt. – Bár lefeküdtem azzal a sráccal. Nagyon szórakoztató volt.
- Ó. Úgy néz ki, mintha durva lenne az ágyban, nem gondolod?
- Nem az. Elég zajos alul.
Louis felhúzza szemöldökét.
- Hogy őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy te szoktál felül lenni.
- És miért van ez? Nem kellene a kinézetük alapján megítélned az embereket.
- Hidd el nekem, Styles, tudom.
Harry összezavarodva néz rá.
- Hogy érted?
- Mindegy.
- Ó, ne már. Ha elkezdesz valamit, az a legkevesebb, hogy befejezed.
- Majd megtudod. Talán. Végül. Valószínűleg nem.
Harry a szemeit forgatja, majd az egész testével elfordul, hogy Louis-ra nézzen.
- Miről fecsegsz? Őszintén. Egy szót sem értek abból, amit mondasz.
- Harold…
- Nem ez a nevem…
- Most az egyszer ne gondold túl és igyál egyet.
- Azt teszem. Általában te gondolod túl a dolgokat.
Louis megrázza a fejét, miközben Harry felé emeli a poharát.
- Nem ismersz engem, Styles. Még a vezetéknevemet sem tudod.
- Ó, valóban – vigyorodik el Harry elfordítva a fejét és felhúzva a szemöldökét. – Mi van, ha mégis?
- Ha megtudod a vezetéknevemet? Hah, sok szerencsét hozzá – horkant fel Louis, mielőtt iszik még egy kortyot.
- De mi van, ha mégis?
- Mi van, ha megtudod a vezetéknevemet – ismétli meg Louis hitetlenkedve.
- Igen. Akkor elmondod nekem, hogy hogy értetted? – hajol közelebb Harry. 
- Azt, hogy ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján?
Harry bólint.
- És az egész „talán végül megtudom” dolog?
Louis eltűnődik ezen néhány másodpercre.
- Hm… persze. Mi a fenéért ne? Amúgy is kizárt dolog, hogy megtudd a vezetéknevemet.
- Tudnál, mondjuk célozni rá kicsit? Honnan származol, vagy valami?
- Kizárt. Nincs segítség. És ne menj Niallhez segítségért. Végül úgyis megtudom.
Harry felsóhajt.
- Rendben – dönti le az itala maradékát. – Akkor hajrá.
Louis felemeli a poharát.
- Hajrá – aztán ő is megissza az italát, mielőtt megfordul, hogy rendesen átvizsgálja a táncparkettet.
Harry éppen azon van, hogy megkérdezze, szeretne-e menni táncolni (habár nem igazán biztos benne, hogy Louis benne van-e abban, hogy fiúkkal táncoljon – még abban sem biztos, hogy mi Louis szexuális irányultsága, és nem ítél sztereotípiák alapján), de Louis egy lépéssel előtte jár. Ellöki magát a bártól, majd egyenesen afelé a srác felé sétál, akivel Harry szemezett Louis érkezéséig, és hozzá nyomja magát.
A másik kezéről való lecsapásról és a másik ember kiszemeltjének ellopásáról beszélve, gondolja Harry, de aztán eszébe jut, hogy van egy nagyon készséges, tökéletesen jól kinéző bartender mögötte (nem szándékos a szójáték), így nem annyira zavarja a helyzet. És Louis meleg. Vagy legalábbis biszex.
Harry nem biztos benne, miért gondolja, hogy ez az információ fontos.
Amennyire szeretne Harry arra fókuszálni, hogy mit mond neki Sam, nem tud. Nem tud, mert Louis néhány méternyire van tőle, az egyik legdögösebb sráchoz dörgölőzik a klubban, és úgy néz ki, mint egy kibaszott pornósztár abban a farmerben és szűk pólóban.
- Én csak… visszamegyek a szobámba – feleli Harry.
- Nem tudnál várni még egy órát? Akkor lesz vége a műszakomnak.
Harry megrázza a fejét, majd hátralép.
- Egy kicsit rosszul érzem magam. Csak megyek és lefekszem.
Sam csalódottnak néz ki, de mindenesetre bólint.
- Persze. Remélem, jobban érzed majd magad. Holnap találkozunk.
És mert érzi, hogy Louis figyeli őt, Harry áthajol a pulton, és egy csókot nyom Sam ajkaira. Hátra húzódik, aztán megfordul egyenesen az ajtó felé indulva anélkül, hogy visszanézne.
Amint a szobájába ér, ledől az ágyra, és kétszer sem gondolkodik, mielőtt kigombolja a farmerjét. Kiszedi a farkát, majd a tenyerébe köp. Máris formálódik egy kép a fejében Louis-ról, miközben lehunyja a szemeit; ahogy Louis áthajol az ágyon érte fenékkel felfelé, Harry nevét nyögve a párnába, míg Harry megdugja őt hátulról. Harry a farkához teszi a tenyerét, aztán elkezdi lágyan mozgatni, gyorsítva a sebességen, miközben tovább gondol Louis-ra különböző pozíciókban.
Louis a hátán, lábai átdobva Harry vállain, arcát az élvezet könnyei áztatják.
Louis meglovagolja őt lábaival Harry dereka körül, Harry nyakát csókolva és a szájába nyögve, miközben Louis-ba lökődik.
Harry csípője felemelkedik az ágyról és megharapja az ajkát, ahogy végig húzza nagyujját a farka tetején. Kínosan közel van, de most nincs itt senki, aki láthatná őt, így ami történni fog, az örökre közte és az ágynemű között fog maradni. Haja már a homlokára tapad, és hosszú ideje nem volt ennyire felizgulva, így az orgazmus hullámokban megy át rajta, azt okozva, hogy teljesen kirázza a hideg.
Harry az ágyon fekszik még néhány másodpercig, hogy visszanyerje és egyenletessé tegye a légzését. Felkel az ágyról, és lassú, nehéz léptekkel megy el zuhanyozni.
Louis valamiféle hatással van rá, ez pedig egyáltalán nem tetszik Harrynek. Először is, mert ez minden, csak nem profi, és másodszor, mert Louis a megélhetésért öl embereket, meg sem említve a tényt, hogy kibaszott fasz módjára viselkedik.
A faszokról beszélve; azon az estén Harry egy mosollyal az arcán alszik el, de azt tetteti, hogy ez részben nem Louis-nak köszönhető. És lehet, hogy egy ideje most aludt a legjobban. Ez az őrülten kényelmes ágynak köszönhető. Ennyi.

***

Dubai (EAE)
Burj Al Arab
2016.04.18.
16:45

Másnap Harry nem fut össze Louis-val, ami nem olyan furcsa, figyelembe véve a szálloda méretét. Tényleg véletlen, amikor megtörténik. Harry sietve sétál a lift felé, mert elaludt a strandon és a Happy Hour [éttermekben olyan időpont/időszak, amikor olcsóbban, rendszerint féláron lehet italt vagy ételt rendelni] felét átaludta.
- Tartsák a liftet! – kéri, amikor látja, hogy elkezdenek becsukódni az ajtók, és három csoportnyi ember köröz a többi liftnél.
Egy kéz fogja meg az ajtót belülről, így Harry át tud csusszanni a nyíláson a strandtáskájával. Észre sem veszi, hogy ki van vele a liftben, amíg az meg nem áll a harmadik emeleten, hogy egy öttagú család ki tudjon szállni. Harry szemkontaktust létesít Louis-val a tükrön keresztül.
- Melyik emelet? – kérdezi Louis. Harry kinyújtja kezét, hogy megnyomja a tizedik gombot, de látja, hogy már világít.
- Ugyanaz, mint ami neked, feltételezem.
Louis felhúzza szemöldökét és vigyorog, mielőtt közelebb lép.
- Szóval, hogy állsz azzal, hogy megtudd a vezetéknevemet?
- Ó… – halkul el Harry. – Elfelejtettem.
Van valami Louis szemeiben, amit Harry nem igazán tud elhelyezni. Louis közelebb lép.
- Akkor nem érdekel, hogy megtudd?
Harry felemeli a fejét és összenyomja ajkait, azt tettetve, hogy gondolkodik.
- Hm… nem.
- Mikor lettél ilyen pimasz?
- Mi? Csak mert folyton annyira el vagy telve magadtól, nem jelenti azt, hogy a körülötted lévők nem ugyanolyanok.
Louis kinyitja a száját, de mielőtt bármi mást mondhatna, mindkettőjük telefonja megcsörren.
- Helló? – veszik fel egyszerre.
- 09-es ügynök, hatalmas áttörést értünk el az ügyben, azonnal vissza kell jönnöd a központba. Pakold össze a csomagjaidat, egy autó vár rád kint és Mr. W-re, egy gép pedig a reptéren, hogy visszahozzon Angliába. 06-os ügynök ott vár – cseng Niall hangja a fülében.
- Rendben, köszi, Horan.
Niall leteszi, és úgy tűnik, Louis irányítója is, mert mindketten csendben bámulnak egymásra néhány másodpercig, amíg a lift megszólal és kinyílnak az ajtók.
- Tíz perc múlva találkozunk a szobám előtt – feleli Louis.
- Melyik az?
- A 1096-os.
Harry bólint.
- Rendben, tíz perc múlva találkozunk.
A folyosó végén szétválnak, amikor Harry balra kanyarodik, Louis pedig jobbra. Harry gyorsan összepakolja a bőröndjét, aztán rájön, hogy ez talán a leghosszabb nyaralása volt, amióta ügynök lett.
Öt perc múlva Harry már Louis szobája előtt van, de úgy néz ki, a másik srác még nincs kész. Kopog az ajtón, de nem kap választ, így az lenne az udvarias dolog, hogy megvárja, amíg Louis kijön. De Harry egy titkos ügynök, ami azt jelenti, hogy az udvariasság nem az erőssége, amikor nincs inkognitóban.
Kinyitja az ajtót, majd besétál a hatalmas lakosztályba, megpróbálva megkeresni Louis-t. Végül a nappaliban találja meg őt, éppen a fegyverét tölti meg és gyűjti össze az asztalról egy kis tasakba a kokain maradékát.
- Drogozol? – ráncolja a homlokát Harry.
- Nos, nem dolgoztam az elmúlt napokban, igaz? – szól vissza Louis, aztán behúzza a cipzárt a bőröndjén, és az öve hátsó részére helyezi a fegyverét.
Harry semmi mást nem mond, miközben figyeli Louis-t összeszedni a cuccait, majd végül feláll, azt jelezve, hogy kész az indulásra.
- Végre – nyög fel Harry.
- Ó, fogd be. Szerencséd van, hogy nem kezdtem el megcsinálni a hajamat vagy ilyesmi.
Harry a szemeit forgatja.
- Te meg Zayn, esküszöm.

***

London (Anglia)
MI6 központ
2016.04.18.
22:00

Liam a labor ajtónak támaszkodik karba tett kezekkel, szigorú kifejezéssel az arcán.
- Ne mondd ki – szólal meg Harry, amikor Liam kinyitja a száját, valószínűleg, hogy megjegyzést tegyen arra, hogy a gépnek húsz percet kellett várnia kettejükre, mert Louis nagyon akart egy kebabot, a reptéri sor pedig rémálom volt.
Liam vezeti az utat a laborba, egyenesen Niall asztalához.
- Szóval mit csinálunk itt? – kérdezi Harry, majd kezet fog Niallel, és megöleli Zaynt, mert olyan érzés, mintha évek óta nem látta volna a legjobb barátját.
- Miután tíz napig néztük át a Champs-Élysées-n lévő kamera felvételeit, ebbe a srácba botlottunk – feleli Niall, aztán megáll egy képen egy srácról, aki pulcsit visel, mielőtt ránagyít. – Dominique Sauvageon. A vezetékneve franciául vadat jelent.
- Miért ez a srác? – kérdezi Zayn karba téve a kezeit. Niall a képernyőre mutat.
- Nézd meg a kézfejét.
- Ez az Orosz Katonai Szimbólum, nem? – szólal meg Harry. – Annak a két férfinek Oroszországban is ilyen tetoválása volt.
- Határozottan van köztük valami kapcsolat – folytatja Niall. – Megpróbáltam figyelni a lépéseit, miután elhagyta a telefonfülkét. A nyomai nyolc kilométerre vezetnek el miket a Champs-Élysées-től, Courbevoie-ban a Rue Kilfordon. Meg kell találnotok őt a következő huszonnégy órában, mert egy oroszországi repülőjegyet foglaltak le huszadikára. Ha engeditek őt elmenni, örökre elveszítjük.
Harry bólint, megütögetve Niall hátát.
- Megoldjuk.
- A gép tizenöt perc múlva indul, szóval ajánlom, hogy siessetek – mondja nekik Liam. – Már elintéztem, hogy 05-ös ügynök Aston Martinját átvigyék a hoteletekhez, így az ott lesz, amikor megérkeztek.
- Mindig előre gondolkodsz – csipkelődik Harry, majd követi őt a helyiség másik felébe, hogy Josh, a srác, aki a kütyüiket tervezi és hozza működésbe, megmérje a vérnyomását és mintát vegyen.
Amint megvan mindenük, amire szükségük van, elveszik a bőröndjeiket az ajtóból (amit ki sem tudtak pakolni és kimosni a tartalmát), mielőtt kifelé indulnak.

***

Párizs (Franciaország)
La Tremoille
2016.04.19.
00:50

Az egyik legpuccosabb szállodában szállnak meg Párizsban, ami azt jelenti, hogy az ágyaik biztosan nagyon kényelmesek. Azonban Harry ezt egyhamar nem fogja megtudni, mert körülbelül három Red Bullt ivott meg a gépen, és az Istenért sem tud elaludni.
Helyette úgy dönt, hogy megpróbálja kideríteni Louis vezetéknevét. Előveszi a laptopját, majd leül a szobájában lévő asztalhoz, és bejelentkezik a rendőrségi adatbázisba a felhasználónevével és jelszavával.
Tudja, hogy Louis télen született (egyszer említette gondolkodás nélkül, de Harry valamilyen oknál fogva megjegyezte ezt az információt – és most már tudja, miért) 1991-ben vagy 1992-ben, így Harry olyan férfiakat keres, akik januárban vagy februárban születettek 1992-ben, és akiknek a keresztneve Louis. Negyvenöt találata van, de egyik kép sem illik Louis profiljához, így Harry megpróbálja az 1991. decembert. Három találata van, az egyikhez nincsen kép.
Louis William Tomlinson.
Ezen a profilon nincs kép, ami furcsa, mivel egy bizonyos ponton mindenkinek csinálnak képet az azonosítójához. Valami nincs rendjén. A személyről sincs információ, leszámítva a születési dátumát és a szülővárosát.
- Doncaster – olvassa fel Harry hangosan.
Aztán megnyit egy új Safari ablakot, és olyan cikkeket keres, amiben az szerepel, hogy „Louis” és „Doncaster”. Csak olyan cikkeket talál, amik Louis Van Gaal-ról szólnak és a focihoz kapcsolódnak, és van egy gyászjelentés 2006. április 30-áról. Harry gyomra összerándul.
Van egy bescannelt újságpapír, így Harry rákattint és elolvassa az ott leírt néhány mondatot.
Hét tagú család halt meg Doncasterben egy betörés során.
A cikk arról ír, hogy az Austin család otthonába három idegen tört be április 25-e éjjelén, akik mindenkit megöltek a házban, kivéve Louis Troy Austint, akit még élve vittek kórházba, még azután is, hogy három lövést kapott a mellkasába. Úgy tűnik, kómába esett, és egy héttel később teljesen eltűnt a kórházi ágyából.
Harry ismét elolvass a cikket, hogy megbizonyosodjon róla, mindent helyesen olvasott, mielőtt lejjebb teker és ránagyít egy képre a hét tagú családról. Öt lány van, anya, apa és a tizenöt éves fiú, aki a kamerába néz és mosolyog.
Gomba fazonúra van vágva a haja, és a legnagyobb; legfényesebb mosoly van az arcán, amit Harry valaha is látott egy gyereken egész életében. Nagy kár, hogy nem látja a szeme színét, de elég biztos benne, hogy a képen lévő Louis-nak ugyanolyan az arcvonása és a ráncos mosolya, mint szomszéd szobában lévő Louis-nak.
Harry lecsukja a laptopját, aztán lefirkantja az információt egy papírra, mielőtt a fürdőbe sétál, hogy lezuhanyozzon. Itt az ideje aludni.

***

Párizs (Franciaország)
Rue Kilford
2016.04.19.
20:00

Harry felnéz a hatalmas edzőteremre, ami a Rue Kilfordon helyezkedik el, ahol néhány héttel ezelőtt utoljára látták Sauvageont. Zayn és Louis jelenleg átnézik a helyet a férfit keresve, így Harrynek kell kiderítenie, hogy valaki tudja-e, hol lehet Sauvageon. A recepcióhoz sétál, egy mosolyt varázsol az arcára, mielőtt tökéletes franciával teszi fel a kérdést a férfiról a hölgynek.
- Nem adhatunk ki semmilyen információt az ügyfeleinkről, uram – válaszol franciául a hölgy a recepció mögül.
Harry az ajkát biggyeszti, és jobban áthajol a pulton.
- Csak néhány napja nem láttam őt, és nagyon aggódom. Neki… tudja. Drogproblémái vannak, és reméltem, hogy el tudja mondani, általában mikor van itt.
A hölgy felsóhajt, aztán megnéz valamit a számítógépen.
- Fél órája jött be, ami azt jelenti, hogy még mindig itt van.
Harry elmosolyodik.
- Merci.
Louis-val és Zaynnel az autójánál találkozik, egy háztömbnyire parkol.
- Az épületben van most. Azt mondom, várjuk meg, amíg kijön, aztán kövessük őt, akárhová megy.
Zayn lelkesen bólint.
- Követem őt gyalog, ti pedig jöhettek utánam az autóval arra az esetre, ha erősítésre lenne szükségem.
Beszállnak a kocsiba, Zayn az utas felőli oldalra, Harry a kormány mögé, és csak várnak. A híreket hallgatják a rádióban, miközben cigiznek és arról beszélgetnek, hogy ki mit csinált a szünetük alatt.
- Az ő – szólal meg hirtelen Zayn, és letekeri az ablakot, amikor meglátja a srácot olyan pulóverben, ami összeillik a felvételen lévővel. Zayn kiszáll az autóból, aztán hanyagul kezd el sétálni a férfi után, míg Harry és Louis figyelik őt a kocsiban lévő helyükről.
Amikor Zaynt már nem látják, Harry beindítja az autót és lassan az irányába indul. A nap kezd lemenni, amikor a kocsi végül megáll néhány háztömbnyire, egy bár előtt.
- Bemegyek – feleli Zayn Harry fülhallgatójába.
- Rendben. Kész vagyunk – válaszolja Harry az ajkához téve az órát.
Lekapcsolja a fényeket és a motort, mielőtt elhelyezkedik az ülésben és az ajtó felé néz. Valamilyen oknál fogva úgy érzi Harry, mintha közte és Louis között lenne valamiféle feszültség, azonban lehet, hogy csak a saját képzelete szórakozik vele.
- Louis – kezdi el Harry egy idő után. Látja a tükörben, hogy Louis felhúzza a szemöldökét.
- Igen?
- William Tomlinson.
Louis lenyűgözött arcot vág.
- Nem rossz, Styles.
- Korábbi néven Troy Austin.
Ezúttal Louis megfeszül és néhány hosszú másodpercre elkerüli a szemkontaktust.
- Szóval melyik? – erőlteti Harry a kormányhoz ütögetve az ujjait.
Louis kinyitja a száját, és ugyanakkor egy fegyverlövés hallatszik. Mindketten azonnal reagálnak, megfogják a pisztolyukat és egy pillanat alatt kiszállnak a kocsiból.
Harry majdnem letépi az ajtót, majd belép a szabadtéri bárba. A szemei előtti jelenet gyorsan bontakozik ki, de sikerül meglátnia, hogy Sauvageon egy pisztolyt tart Zayn homlokához, három másik férfi Harry és Louis felé szegezi a fegyverét, míg két test élettelenül fekszik a földön.
- Dobjátok el a pisztolyt! – kiabálja Harrynek és Louis-nak egy magas férfi sok tetoválással, közéjük mutatva a fegyverével. Amikor egyikük sem mozdul meg, a srác ismét ordít. – MOST!
Harry bosszúsan felsóhajt, majd ledobja a pisztolyt Louis-ra várva, hogy ugyanezt tegye. De nem teszi, és a következő dolog, amit hall, az három lövés, amik úgy tűnik, hogy a jelenlévő férfiakat találják el, kivéve Sauvageont.
- Csukott szemmel is le tudlak lőni, és garantálom, hogy annak a nagy homlokodnak a közepét találom el – morogja Louis.
- Ha nem, először a társadat lövöm le – feleli Sauvagneon, majd ujjával meghúzza a ravaszt. Harry jobbjára néz, aztán Louis hirtelen eszméletlenül fekszik a földön, fejéből vér folyik.
- Mi a… – kezdi el Harry, majd szörnyű fájdalmat érez a tarkójában, mielőtt minden elsötétül.

***

Harry egy félhomályos szobában ébred fel, amin egy kis ablak és egy ajtó van a sarokban. Fájdalmat érez a csuklóiban, így felnézve rájön, hogy egy póznához van kötözve és egy falnak támaszkodva ül. Isten tudja, hogy miért nincs rajta póló, és bár az órája még mindig rajta van, a fülkészülékét elvették tőle, ahogy a fegyverét is.
Zaynt néhány lépésnyire látja meg, de Louis nincs itt.
- Végre – nyög fel Zayn, majd meghúzza a köteleket, amik kikötik őt. – Azt hittem, belehalok az unalomba. Kidőltél egy időre.
- Milyen nap van?
- Szerintem huszadika… hát óra körül, azt hiszem? – mondja Zayn, aztán kinéz a kis ablakon a lenyugvó napra.
Harry körbe néz az üres helyiségben, amit valószínűleg raktárként használtak.
- Hol van Louis?
- Nem tudom. Miután téged kiütöttek, elvitték őt, és aztán minket a harmadik emeletre.
- Szerinted eléred a hátsó zsebemet? Ott van a kocsikulcsom.
Zayn a szemeit forgatja és szarkasztikusan válaszol:
- Uh, eléggé le vagyok kötve most, haver.
- Várj – motyogja Harry, majd megfogja a korlátot, ami tartja őt. Felhúzza magát, lábait bele akasztja abba a korlátba, ami Zayn tartja, így a seggével van Zayn felé. – Próbáld meg, mondjuk, kiszedni a kulcsot a száddal.
- Ez valami perverz szarság – motyogja Zayn, de kényszeríti magát, hogy elérje a kulcsokat, amik kilógnak Harry zsebéből.
Amint Harry visszahelyezkedik, Zayn a szájával átadja a kulcsot Harrynek, akinek aztán sikerül belevágnia a kötélbe amennyire csak lehet, mielőtt kimászik belőle.
- Te várj itt és tettesd azt, hogy alszol, vagy valami. Kettőnknek túl veszélyes úgy, hogy nincsenek fegyvereink. Megyek, megkeresem Louis-t – feleli Harry, majd a kulcsokat Zayn tenyerébe teszi. Társa komoly tekintettel bólint, aztán Harry bekapcsolja az óráját és az ajkaihoz teszi. – Nem tudom, hogy hallasz-e, Niall, de ne válaszolj, arra az esetre, ha lehallgatnának. Én jól vagyok, Zayn is. Meg kell nézned Louis pulzusát és hollétét, aztán küldd el nekem.
Harry az ajtó felé sétál, és megpróbálja a kilincset. Természetesen ezek az idióták nem elég okosak ahhoz, hogy megbizonyosodjanak róla, bezárták az ajtót, mivel egy kis nyikorgással kinyílik. Amint ellenőrizte, hogy senki nincs a közelben, végig sétál a folyosón, majd fel a lépcsőn, amíg el nem ér még egy folyosót. Egy férfi támaszkodik az ablaknak háttal Harrynek, cigizik, miközben telefonon beszél a barátnőjéről. Harry közelebb megy hozzá, gyors mozdulattal kiveszi a férfi övéből a pisztolyát és pofon üti vele, így a hapsi eszméletlenül esik le a padlóra a lábainál.
Egy újabb lépcsősoron megy fel Harry, amíg el nem ér ismét egy folyosót. Egy mellette lévő helyiségből hangok szűrődnek ki, a folyosó másik végén pedig egy férfi háttal Harrynek ír valamit a telefonját. Harry a tarkójához nyomja a fegyvert.
- Egy szó és szétlövöm az agyadat – suttogja. – Most pedig mondd el, hová vittétek el a másik társamat.
- Soha – morogja a srác, így Harry kiveszi az övéből a pisztolyt, majd lábon lövi.
Körülbelül három másodpercbe telik, hogy a három férfi megjelenjen a folyosón, de Harry már felkészült, ahogy kettejüket egyszerre mellkason lövi, mielőtt becélozza a másikat.
- Mondd el, hol van, vagy mindannyiótokat megöllek – figyelmeztet Harry, rálépve egyikükre.
A férfi véres fogakkal mosolyog rá.
- Amúgy is el fogsz késni. Dominique valószínűleg már lelökte őt a tetőről – köp a srác Harry lábára. – Jobban is tudhatta volna, mint hogy három emberünket megöli.
- Ugyanezt kellene tennem – feleli Harry, de úgy dönt, hogy mindegyiküket lábon lövi, mielőtt kettesével veszi a lépcsőfokokat azon a lépcsősoron, ami a tetőre vezet.
Lelövi a kilincset az ajtóról, mielőtt berúgja azt és körbe néz a tetőn, amíg szemei meg nem találják Louis-t és Sauvageont. Utóbbi a nyakánál fogva tartja őt közvetlenül az épület párkányánál. Egy lökés, és Louis-nak ennyi volt.
- Engedd őt el – kéri Harry közelebb lépve.
- Még egy lépés, és ez lesz az utolsó alkalom, hogy látod a drága társadat.
Harry próbaképpen ujjait a ravaszhoz nyomja, tudva, hogy lőhet. Az egyetlen dolog, ami visszatartja őt az az, hogy Louis talán leesik, ha Sauvageon elengedi őt. Plusz, kell neki a férfi az információk miatt.
- Még egyszer elmondom, szépen. Engedd őt el.
Louis kezei szorosabbá válnak Sauvageon csuklója körül.
- Én hallgatnék rá – feleli, vigyorogva rá.
- Utálom az öntelt idiótákat – köpi a szavakat Sauvageon, aztán lelöki Louis-t az épületről.
Harry felkiált és lábon lövi a férfit, mielőtt az órájába ordít Niallnek, hogy azonnal küldjön két helikoptert. Megfordul, kezével beletúr a hajába azon gondolkodva, hogy oda kellene-e mennie és kinézni a párkányon.
- Kurva élet – motyogja magának, majd az egyik pisztolyt az övébe teszi, mielőtt kibiztosítja a másikat és a földre dobja.
Úgy érzi, összetört a szíve, és fogalma sincs, hogy egyáltalán miért érez így. Profinak kellene lennie.
- Ó, ne már, ne legyél olyan szomorú emiatt.
Harry megfordulva Louis-t látja meg, ahogy odasétál hozzá egy vigyorral az arcán. Megáll, hogy a nehezen lélegző Sauvageont bordán rúgja, mielőtt folytatja az útját Harry felé.
- Te kibaszott idióta – leheli Harry és megteszi a maradék távolságot köztük, hogy gondolkodás nélkül megölelje őt.
Louis megfeszül az érintésre, de elég hamar viszonozza a cselekedetet azzal, hogy karjait Harry dereka köré fonja.
- Te vagy az, ugye? – suttogja Harry néhány másodperc után, amikor hátra húzódik és homlokát Louis-énak döntve pihenteti. Rémület villan fel Louis szemeiben, de Harry tovább folytatja. – Louis Troy Austin. Akinek a családja meghalt 2006-ban abban a betörésben.
Louis valamilyen oknál fogva inkább megkönnyebbültnek tűnik, aztán bólint.
Valaki köhögése szakítja őket félbe, így elhúzódnak. Zayn támaszkodik az ajtófélfának, egy pisztoly lóg a középső ujján és egy mindentudó mosoly terül el az arcán.
- Félbeszakítottam valamit?
- Nem – mondja Louis, majd hátra lép, Sauvageonhoz sétálva. – Csak őrizetbe akartuk őt vinni épp.
Sauvageon leköpi, de Louis egy arcon ütéssel befogja a száját.
- Tessék. Még egy ilyen, és semmid se lesz, amivel köphetnél.
Zayn kérdő tekintettel illeti Harryt, ami határozottan többet jelent annál, mint hogy mi történt Sauvageonnal.
- Később – tátogja Harry, aztán a távolba néz, ahol máris látja, hogy közeledik feléjük néhány helikopter.

2 megjegyzés:

  1. Sziaa.
    Nagyon vártam az új részt! Annyira imádom ezt a sztorit. Olyan rohadt jó. Teli izgalmakkal😍
    Imádom Louist és Harryt. De ne csak kerülgessétek egymást fiaim! Mindketten odavagytok a másikért, ez egyértelmű, szóval gyerüüünk!! 😍😂
    Szegény Louis :( Megölték a családját. Megszakadt a szívem mikor olvastam, meg akkor is, mikor Harry elmondta a korábbi nevét. 😞.
    Azért nem kis sokkot kaptam, azt hittem Louist lelőtték.😱 De mondom nem lehet, akkor vége a sztorinak😅 Aztán meg a vége... Megijesztett, pedig tudom, hogy nem hal meg.😂
    És az az ölelés!!! Úristeeeen!! Awww, hát én elolvadtam.😍🥰☺️🥺
    Imádtam, nagyon várom a köviiit!
    Köszönöm❤️
    DreamyGirl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia 😊
      Örülök, hogy ennyire tetszik 😊
      Hát igen, kicsit nehéz kivárni, de nemsokára haladnak már végre 😀
      Ó, nekem is szörnyű volt olvasni és fordítani azt a részt, nagyon rossz lehetett.
      Fú, én is, nem értettem, hogy hogy maradt életben, még vissza is néztem az eredetit, hogy jól fordítottam-e, de így volt leírva minden. De azért örülök, hogy nem halt meg, gyors lezárás lett volna a sztorinak 😀
      Bizony, az nagyon cuki volt 😍
      Örülök, hogy tetszett, pénteken hozom.
      Én köszönöm, hogy olvasol 😘💕

      Törlés